Varastotyöntekijä elintarvikekeräilyyn, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkkalaan varastotyöntekijää elintarvikekeräilyyn.

Pääasiallinen työ pitää sisällään elintarvikevaraston keräily- ja pakkaustehtäviä viileä- ja pakkasvarastossa. Työssä tarvitaan tietoteknistä perusosaamista tuotteiden keräilyssä ja varastosaldojen hallinnoimisessa. Hyvä fyysinen kunto on paikallaan, sillä osa tuotteista saattaa olla painavia.Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja keräilystä, sekä huolellista mutta ripeää otetta työntekoon. Erityisesti kokemuksen elintarvikealan varastotöistä katsomme eduksi. Työpaikalle on heikot julkisen liikenteen yhteydet, joten oma auto/muu kulkuneuvo on tarpeellinen. Työssä tarvitset myös hygieniapassin.

Työ on kokoaikainen, 37,5 tuntia viikossa. Töitä tehdään aamu- tai yövuorossa.

Töiden aloitus alustavasti 2025 vuoden vaihteessa. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka B 12,45 - 14,16 €/h. Työsuhde alkaa määräaikaisena (6kk) Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta, hyvälle tekijälle mahdollista vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa oheisesta linkistä, täytä hakijaprofiilin tiedot ja liitä mukaan CV. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakuprosessista:

Aino-Maria Malin
HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut
aino-maria.malin@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/585059127