Janakkalan Veden toimitusjohtaja, Janakkalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa Janakkalan Veden
TOIMITUSJOHTAJAKSI

Janakkalan Vesi on Janakkalan kunnan liikelaitos, joka palvelee 14 hengen voimin alueen yksityis- ja yritysasiakkaita. Sen palveluihin kuuluvat pohjavedestä valmistetun talousveden toimittaminen ja yhdyskunta- ja teollisuusjätevesien vastaanottaminen ja puhdistaminen sekä sade- ja perustusten kuivatusvesien vastaanotto ja poisjohtaminen. (Tutustu: janakkala.fi/vesi)
Johtajana vastaat Janakkalan Veden ja vesihuollon toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä niin strategisesti kuin arjessa. Toimit esittelijänä johtokunnassa, jolle myös raportoit. Esihenkilösi on kunnanjohtaja.

Vastuullasi on muun muassa talousarvion valmistelu, strateginen suunnittelu ja liikelaitoksen organisaation johtaminen, kuten henkilöstösuunnittelu, palkat ja rekrytoinnit. Lisäksi vastaat hankinnoista sekä hyväksyt ja allekirjoitat sopimukset. Tehtäviisi kuuluvat myös riskienhallinta ja sisäinen valvonta, joilla varmistat liikelaitoksen toiminnan tehokkuuden ja turvallisuuden.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto.Työ on vuorovaikutteista yhteispeliä kunnan, asiakkaiden ja oman henkilökunnan kanssa, joten se edellyttää hyviä henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaitoja. Tunnethan myös alan lainsäädännön ja kykenet reagoimaan toimintaympäristön muutoksiin. Eduksi katsomme talousosaamisen ja vesihuoltoalan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mutkattomassa porukassa pitkän linjan ammattilaisten työkaverina. Henkilöstöetujamme ovat mm. työsuhdepolkupyörä, ePassi ja maksuttomat liikuntamahdollisuudet.

Voit esittää oman palkkatoiveesi. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Janakkala on kahden taajaman ja lukuisten kylien vireä kunta, jossa on erinomaiset mahdollisuudet aktiiviseen elämään. Palvelut pelaavat ja puitteet ovat kohdillaan. Liikuntamahdollisuudet lähiluonnossa ja liikuntapaikoilla ovat upeat, kulttuurielämyksiä sekä tapahtumia on runsaasti ja harrastusmahdollisuuksia lukemattomia.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Janakkalan kunta suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Kiinnostuitko?

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 27.10.2024 klo 16:00 mennessä.

Lisätietoja antaa:
Kunnanjohtaja Riikka Moilanen, riikka.moilanen@janakkala.fi, puh. 03 680 1211
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Reijo Löytynoja, reijo.loytynoja@janakkala.fi, puh. 050 573 6183
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624010/fi_FI