Metallityöntekijä ohutlevytehtäviin, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa.

Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakasyrityksemme Aluroster Oy on tamperelainen metallialan alihankintayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja asentaa mittatilaustyönä ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita. Yrityksen toiminta ja menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan vahvaan osaamiseen, sitoutuneeseen ja motivoituneeseen henkilökuntaan, korkeaan laatuun ja tätä kautta syntyneeseen asiakasluottamukseen.

Etsimme nyt Alurosterille metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen ohutlevytehtäviin. Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat sekä jo kokemusta ja taitoa kerryttäneet hakijat. Tehtävät koostuvat alkuun avustavista töistä, joissa kehittyessä siirrytään vähitellen myös vaativampiin suoritteisiin. Yrityksen ydinpalvelu koostuu levytöistä, joissa materiaaleina ovat vahvuudeltaan 1-3 mm. alumiini-, teräs- ja RST-levyt. Jokainen tilaus on yksilöllinen, joten tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Käytössä on nykyaikainen ja turvallinen konekanta. Työtilat ovat erittäin siistit ja asialliset.

Tuotteet valmistetaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten rakennusten sisustuksien viimeistelyyn, hissien modernisointeihin ja edustoihin sekä veneiden varusteluihin. Palveluun kuuluu valmistuksen lisäksi tuotteiden asennus kohteissa. Toiminta-alueena on pääasiassa Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Matkustuspäiviä työkohteisiin tulee jonkin verran, mutta pääasiassa ajellaan päivän päätteeksi kotiin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00 - 15:30.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä Click Henkilöstöpalveluiden kautta määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Alurosterilla.

Arvostamme hakijassa:

- metallialan peruskoulutusta ja / tai kokemusta alalta
- hyviä käsityötaitoja ja korkeaa työmoraalia
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta

Tarjoamme tekijälle mm.:

- mahdollisuuden kehittyä osaavaksi tekijäksi mielenkiintoisten ja monipuolisten metallialan mittatilaustöiden parissa
- mukavan, nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön
- modernit ja turvalliset työvälineet
- siistit ja asialliset puitteet työskentelyyn

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pikaisesti hakemus linkin https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20650 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit lähettää hakemuksesti ja ansioluettelosi myös sähköpostilla. Kaikki lisätiedot rekrytointia hoitavalta Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Ilkan sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta