Toimitusjohtaja, Mestar Kuopio Oy, Kuopio, Mestar Kuopio Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 7.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mestar Kuopio Oy on Kuopion kaupunkikonserniin kuuluva yhtiö, jonka omistajia ovat Kuopion kaupungin lisäksi Kuopion Energia Oy, Kuopion Vesi Oy, Kuopion Sähköverkko Oy, Niiralan Kulma Oy sekä Servica Oy.

Mestar rakentaa, saneeraa ja kunnossapitää katualueita ja liikenneväyliä, vesihuoltoa, viher- ja ulkoliikuntapaikkoja ja muita yleisiä ulkoalueita sekä ylläpitää ja huoltaa liikennevaloja ja ulkovalaistusta. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 36 Meur ja meitä on vuodenajasta riippuen keskimäärin yli 200.

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme yhtiöllemme uutta kokenutta ja innovatiivista toimitusjohtajaa

Sinulta odotamme:
- Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja esiintymiskykyä
- Kokemusta nykyaikaisesta henkilöstöjohtamisesta ja onnistuneesta muutosjohtamisesta
- Kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia sekä vankkaa liiketoimintaosaamista
- Vastuullisuusajattelua läpileikkaavana teemana jokapäiväisessä toiminnassasi
- Nykyaikaisten tietojärjestelmien sujuvaa käyttöä ja ymmärrystä niiden mahdollisuuksista yhtiön liiketoiminnan kehittämisen välineinä.

Yritysmaailman ja toimialan tuntemus katsotaan eduksesi, mutta osaamisesi ja kannuksesi voit olla saavuttanut myös muilla toimialoilla.

Me puolestamme tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen tehtävän, joka haastaa ja motivoi
- Vakaan ja luotettavan toimen kehittyvässä ja nykyaikaisessa työyhteisössä
- Kilpailukykyiset henkilöstöedut
- Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin ja mukavat työkaverit

Jos tunnistat edellä kuvatusta itsesi lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen viimeistään to 7.11.2024.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jukka Savolainen, puh. 044 545 4248 sekä hallinto- ja henkilöstöjohtaja Terhi Holländer terhi.hollander@mestar.fi puh. 044 446 5013.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/mestar-kuopio-toimitusjohtaja-mestar-kuopio-oy-kuopio-sdsuu-18639539