Yritysyhteistyön koordinaattori, Oulun kulttuurisäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Palkkaus: 3502€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään kulttuuri-ilmastonmuutosta kanssamme!

Oulu on vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki. Vuonna 2026 katseet kääntyvät pohjoiseen, kun Oulu ja sen 39 kumppanikuntaa täyttyvät kulttuurista, taiteesta ja yhteisöllisyyden voimasta. Kulttuuriohjelma tehdään yhdessä paikallisten ja eurooppalaisten kumppaneiden kanssa niin, että se näkyy ja kuuluu koko Euroopassa.

Tule osaksi innostunutta ja osaavaa Oulu2026-tiimiämme! Tarjoamme mielenkiintoisen eurooppalaisen toimintaympäristön ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset takuulla käyttämään kaikkea osaamistasi.

Oulun kulttuurisäätiö etsii myyntihenkistä yritysyhteistyön koordinaattoria

Yritysten kanssa tiiviisti työskentelevältä koordinaattorilta odotetaan positiivista ja tavoitehakuista asennetta Oulu2026-vuoden toteuttamiseen. Tehtävässä pääset rakentamaan satojen yritysten verkostoa yhteistyössä kumppanuuspäällikön, ohjelmatiimin, yhteisötiimin sekä sidosryhmien kanssa. Tulet olemaan osa motivoitunutta ja ammattitaitoista porukkaa, joka vaatii itseltään paljon ja tukee toisiaan kaikessa. Toivomme, että olet itsenäinen, organisoitunut ja luova haasteiden edessä.

Yritysyhteistyön ja myynnin parissa työskentelevä koordinaattori toteuttaa seuraavat tehtävät vuosien 2025-2026 aikana:

2025
- Business Club-yritysverkoston kasaaminen ja hallinnointi tiiviissä yhteistyössä kumppanuusverkoston kanssa
- Sponsorointipakettien luominen ja myynti
- Oulu2026 suurtuotantojen ryhmämyynnin organisointi ja myyntityö

2026
- Yritysyhteistyökumppaneiden vastikkeiden hallinta ja käytännön toteutus
- Business Club-toiminnan toteutus

Koordinaattori kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai käytännössä hankittu monipuolinen osaaminen myynti- ja verkostoitumistyöstä. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää B2B-myyntityön kokemusta sekä yritysverkostojen tuntemusta. Viestinnän ja markkinoinnin osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii itsenäistä työskentelyotetta.

Tehtävä alkaa 1.12.2024 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 31.12.2026 asti. Koordinaattorin esihenkilönä toimii Oulun kulttuurisäätiön kumppanuuspäällikkö. Määräaikaisuuden peruste on toiminnan määräaikainen luonne.

AVAINTES:n mukainen peruspalkka tehtävässä on 3502e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun kulttuurisäätiön kumppanuuspäällikkö Matleena Aarikallio.
Sähköposti matleena.aarikallio@oulu2026.eu

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista: eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Oulun kulttuurisäätiö vastaa vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungin suunnittelusta ja toteutuksesta. Pääset mukaan kehittämään pohjoisen Suomen elinvoimaa ja Oulua kulttuurikaupunkina yhdessä laajan eurooppalaisen yhteistyöverkoston kanssa.

Toimitilamme on Oulun ydinkeskustassa. Meillä voit halutessasi tehdä töitä osaksi myös etänä. Tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon, joustavat työajat sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla tekemässä eurooppalaista kulttuuriyhteistyötä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://oulunkulttuurisaatio.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=26&key=&o=A_RJ&rspvt=5lakdhtp1mo04cos4040cgsk8og0wow