Kenttämyyjä, Poolia Henkilöstövuokraus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 18.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakkaallemme kenttämyyjää Pirkanmaan alueelle. Työssä pääset auttamaan ihmisiä kohti parempia unia!

Työtehtävät

Päivä alkaa yhteisellä aamupalaverilla Tampereen toimistolla. Tämän jälkeen siirrytään kentälle. Tehtävä sisältää korkealuokkaisten kotimaisten sänkytuotteiden myyntiä kuluttaja-asiakkaille.

Työn alussa saat kahden viikon perusteellisen perehdytyksen. Tässä tehtävässä menestyy henkilö, joka on sanavalmis, myyntihenkinen ja valmis kohtaamaan ihmisiä kasvotusten. Jos sinulla on halua kehittyä myynnin ammattilaiseksi, tässä voi olla tilaisuutesi. Työhön kuuluu 3 - 4 asiakastapaamista päivittäin, ja tapaamiset pidetään asiakkaan omassa kodissa. Asiakaskäynnit sijoittuvat yleensä klo 10 - 17 välille. Työsuhde solmitaan asiakasyrityksemme kanssa.

Edellytykset

Erinomaista suomen kielen taitoa
Ajokortti sekä oman auton käyttö asiakaskäyntejä varten
Olet sosiaalinen ja motivoitunut sekä valmis oppimaan uutta ja työskentelemään tavoitteellisesti

Tarjoamme

Innostavan työyhteisön: Pääset osaksi tsemppaavaa ja rentoa tiimiä, jossa onnistumisia juhlitaan yhdessä.
Vaihtelevat työpäivät: Jokainen päivä on erilainen, ja pääset tapaamaan uusia ihmisiä.
Palkitsevan työn: Perusansioilla voit tienata 2 500-6 000 € kuukaudessa. Provisiopalkkauksessa ei ole ylärajaa, ja ennätys on jopa 12 903 € kuukaudessa.
Palkintomatkoja ja kilpailuja: Parhaiten suoriutuvat myyjät voivat voittaa upeita palkintoja, kuten ulkomaanmatkoja. Seuraava palkintomatka ajoittuu helmikuuhun 2025!
Kasvu ja kehitys: Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden edetä uralla esimerkiksi päälliköksi tai kouluttajaksi.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti manageri Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@poolia.fi ja Christa Sebire, s-posti: christa@poolia.fi

Somrest

Somrest on suomalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja ergonomisia sänkyjä sekä sänkytuotteita, jotka parantavat asiakkaidemme unta ja elämänlaatua. Toimimme koko Suomen alueella, ja olemme ylpeitä siitä, että tuotteemme valmistetaan Suomessa turvallisista ja haitta-aineettomista materiaaleista. Tyytyväisten asiakkaiden lisäksi meillä on tyytyväiset työntekijät, joita työnantaja arvostaa monenlaisilla palkinnoilla, virkistysaktiviteeteilla ja mahdollisuudella tienata erinomaisesti.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.poolia.fi/kenttamyyja-tampere-20389905/