Terveyskeskuslääkäri, Uudenkaupungin pääterveysas, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 5.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pääterveysasema Uudessakaupungissa on 16 lääkärin toimipiste. Kaikki terveyskeskuslääkärin virat ovat täynnä, mutta osa-aikaisuuksien ja virkavapaiden vuoksi sijaisille on tarvetta. Työ sisältää monipuolista kiireetöntä ja kiirevastaanottoa virka-aikaan. Ilta- tai viikonloppupäivystystä ei ole. Voit tehdä myös sektorityötä oman kiinnostuksen mukaan esimerkiksi lastenneuvolassa, kouluterveydenhuollossa, opiskeluterveydenhuollossa, kotihoidossa, palveluasumisessa tai mielenterveys- ja päihdetyössä. Säännöllinen YEK/erikoistuvan ohjaus ja koulutus sekä konsultointi on järjestetty. Etätyöhön on mahdollisuus yliopistosopimuksen mukaisesti. Osa-aikatyökin järjestyy.

Tarjoamme sinulle muun muassa mukavan työyhteisön, jossa voit vaikuttaa työnkuvaasi, säännöllisen sisäisen ja ulkopuolisen täydennyskoulutuksen myötä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle ja mahdollisuuden osa-aikatyöhön, jos se sopii parhaiten nykyiseen elämäntilanteeseesi.

Jos kiinnostuit, kerro hakemuksessasi, minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Jutellaan lisää juuri sinulle sopivasta työstä ja työnkuvasta. Ota yhteyttä, kerron mielellään lisää.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-1075-24/fi_FI