Perusopetuksen lehtori, biologia ja maantieto, Siilinjärven kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suininlahden koulu on Etelä-Siilinjärvellä, Toivalan kylässä sijaitseva 7-9 luokkien yläkoulu. Koulu on 350 oppilaan ja noin 30 opettajan kehittyvä työ- ja opiskeluyhteisö, jossa on hyvä tehdä työtä. Haemme ajalle 28.10.2024-30.6.2025 perusopetuksen lehtorin sijaista (vak.nro 422), jolla on pätevyys biologian ja maantiedon opettamiseen. Aloituksen ajankohdasta voidaan neuvotella valitun henkilön aloitusmahdollisuus huomioiden.

Etsimme joukkoomme lehtoria, jolla intoa sekä ideoita oman ja työyhteisön työn kehittämiseen. Edellytämme valittavalta hyvää aineenhallintaa, pedagogista osaamista ja sähköisten opetusmenetelmiä hallitsemista tai halua kehittyä niiden hyödyntämisessä. Edellytämme myös sitoutumista tiimityön tekemiseen. Eduksi luemme osaamisen kokeellista työskentely menetelmistä ja ulkona oppimisesta. Haluamme sinun omaavan innostavan otteen oppimisen ohjaamiseen, oppilaslähtöisen työskentelytavan sekä valmiuksia opetuksen eriyttämiseen.

Toivomme, että sinulla on taitoa kohdata lämpimästi, jämäkästi ja turvallisuutta herättäen. Työyhteisön jäsenenä odotamme sinun olevan reilu, joustava ja sitoutunut.

Haastattelut tehtävään järjestetään viimeistään keskiviikkona 23.10. klo 11:00-13:00, mutta haastatteluja voidaan toteuttaa jo haun ollessa käynnissäkin.

Viran pätevyysvaatimukset on määritelty opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetusta asetuksesta 986/14.12.1998.

Palkkaus määräytyy OVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan.

Viransijaisuuteen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto työkyvystä / työhön soveltuvuudesta sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Viransijaisuudessa noudatetaan 2 kk:n koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623415/fi_FI