Suunnitteluinsinööri, Vaasan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 5.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuntatekniikan hanketoimintayksikköön kuuluvan suunnittelutiimin jäsenenä toimiva suunnitteluinsinööri vastaa yhdessä muun suunnittelutiimin kanssa suunnittelusta. Tiimin tehtäviin kuuluu kunnallisteknisten suunnitteluhankkeiden toteuttaminen joko omana työnä tai konsulttitoimeksiannoilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennakkoluulotonta asennetta, paineensietokykyä, vastuuntuntoa, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, kokonaisuuksien hallintaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Suunnitteluinsinöörin pääsääntöiset tehtävät ovat:
- Kadunrakennuskohteiden ja niihin liittyvien kunnallisteknisten laitteiden, kuten hulevesi- ja jätevesiviemäreiden sekä vesijohtojen suunnittelu ja suunnitteluttaminen sekä kaupungin muiden yleisten alueiden, kuten jalankulku- ja pyöräilyväylien sekä torialueiden ja aukioiden suunnittelu
-Suunnittelun tavoitteena on luoda turvallinen ja tasapuolinen liikkumisympäristö kaikille kulkumuodoille sekä parantaa liikkumisen esteettömyyttä
-Suunnittelun yhteydessä määritellään kulkuväylien leveydet ja korkeusasema sekä pintojen materiaalit ja liikenteenohjaus
-Kustannuslaskelmien ja määräluetteloiden laadinta sekä erilaiset digitalisaation tuomat velvoitteet (kartat, tietokannat, järjestelmänhallintaohjelmat)

Lisäksi arvostamme sekä katsomme eduksi:
- intoa ja omatoimisuutta
- kehittävää työotetta
- kokemusta suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmistojen käytöstä (Tekla Civil, CAD, GIS, Novapoint)
- aikaisempaa työkokemusta
- kokemusta geosuunnittelusta tai taitorakenteista
- vahvaa tietoteknistä osaamista

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (esim ins (AMK), ins, rkm tai aikaisempi opistotason tutkinto). Aikaisempaa alaan liittyvää työkokemusta kolme vuotta.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus tai koulusivistyskieli suomi).
Arvostamme kykyä ymmärtää ja käyttää ruotsia.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mukavassa työyhteisössä. Monipuolisessa suunnittelutyössä saat mahdollisuuden vaikuttaa Vaasan kehittämiseen.

Lisäksi tarjoamme etuja kaupungin palveluihin, työsuhdepyöräedun sekä e-passin kulttuuri-, liikunta ja hyvinvointiedun.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 322,01 € / kk.
Sekä ammattialaisä (työkokemus 3v=4%, työkokemus 5v=8%) ja mahdollisuus henkilökohtaiseen lisään työsuorituksen arviointijärjestelmän mukaisesti.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSA905-04-10-24/fi_FI