Maaseutupäällikkö, Paimion kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Paimion kaupunki toimii vastuukuntana kaksikielisellä yhteistoiminta-alueella, johon kuuluu Paimion kaupungin lisäksi Kaarinan ja Paraisten kaupungit sekä Sauvon ja Kemiönsaaren kunnat.

Maaseutupäällikkönä vastaat yhteistoiminta-alueen maaseutuhallinnon tehtäväalueen johtamisesta ja kehittämisestä sekä henkilöstön johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Ensisijainen toimipaikkasi sijaitsee Paimion kaupungissa. Työtä tehdään soveltuvin osin myös etätyönä. Tiimiisi kuuluvat maaseutuasiantuntijat työskentelevät Kemiönsaaren, Paraisten ja Sauvon kuntien alueella. Tehtävän aloitus 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi maatalousalan opistoasteen tutkinto sekä riittävä työkokemus maaseutuelinkeinopalvelujen tehtäväalueelta.

Viran menestyksellinen hoito edellyttää kuntien maaseutuhallinnon järjestämisestä annetun lain hyvää tuntemusta, työkokemusta maaseudun tukihallinnosta sekä hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa ja valmiuksia toimia kouluttajana. Maaseutupäällikkönä omaat hyvät johtamis- ja esihenkilötaidot sekä kyvyn toimia tavoitteellisesti yhteistyössä henkilöstösi ja eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi arvostamme työssä käytettävien ohjelmien (mm. eläintenpitorekisteri, tukisovellus) sekä toimisto- ja hallinnon järjestelmien hyvää osaamista ja hyviä digitaalisia valmiuksia.

Maaseutupäällikkönä vastaat myös:
Ruokaviraston kanssa tehtävästä viranomaisyhteistyöstä
Eu:n ja kansallisten rahoitettujen maataloustukien käsittelystä
Asiakkaiden neuvonnasta ja kouluttamisesta
Hukkakauratarkastuksien suorittamisesta
Peto-eläinvahinkoarvioinneista
Eläinpitäjärekisterin ylläpidosta
Yhteistoiminta-alueen taloudesta, budjetoinnista ja talousarvion
        seurannasta
Viestinnästä

Paimion kaupunki mahdollistaa hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet. Työterveyshuollon palvelujen ja työsuhdepolkupyöräetuuden lisäksi henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää kaupungin uimahallin ja kuntosalin palveluja sekä osallistua Paimion opiston järjestämälle liikuntakurssille.

Viran hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työaika: 36 h 15 min/viikko, mahdollisuus tehdä osittain etätyötä.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619231/fi_FI