Koulunkäynninohjaaja, Porvoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Porvoo on lapsiystävällinen kaupunki, jossa tehdään suunnitelmallista kehitystyötä kasvun ja oppimisen polulla varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa ja lukiokoulutuksessa. Sujuva arki tarkoittaa meille perusopetuksessa ja lukiokoulutuksessa panostamista hyvinvointiin, osallisuuteen ja vuorovaikutukselliseen toimintakulttuuriin.

Meille on tärkeää hyvät oppimisen edellytykset. Porvoon kaupunki tarjoaa hyvät mahdollisuudet laadukkaan perusopetuksen toteuttamiseen monipuolisissa oppimisympäristöissä ja uudistetuissa koulurakennuksissa. Me panostamme myös työhyvinvointiin ja kehitämme johtamistapoja.

Tule mukaan tekemään tulevaisuuden työtä!

Koulunkäynninohjaajan tehtävänä on avustaa oppilaita koulunkäyntiin liittyvissä asioissa koulussa, kouluaikana ja koulumatkoilla sekä osallistua opettajan apuna oppilaiden kasvatukseen, opetukseen ja ohjaukseen.

Tähän liittyen koulunkäynninohjaajan tehtävänä on mm.
- avustaa oppilaita oppitunneilla annettavien tehtävien suorittamisessa
- osallistua opettajan kanssa oppituntien ja muun koulun toiminnan valmisteluihin ja järjestelyihin
- perehtyä työssään tarvitsemaansa tietoon yksittäisten oppilaiden opetuksen ja kuntoutuksen tavoitteista ja menettelyistä ja pitää salassa tässä yhteydessä tietoonsa tulleet oppilasta ja hänen perhettään koskevat henkilökohtaiset asiat
- osallistua työnsä kannalta tarpeelliseen oppilasta koskevaan suunnitteluun ja arviointiin
- edistää työssään kasvatustavoitteita, oppilaan itsenäistymistä, itsenäistä selviytymistä ja itsetuntoa sekä tasapainoista persoonallisuuden kehitystä
- muut opettajan antamat avustajan työhön liittyvät tehtävät

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on koulunkäynninohjaajan tutkinto, koulunkäyntiavustajan tutkinto tai soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijan eduksi luetaan valmius oppilaan lääkehoidosta vastaamiseen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta.

Lähetä hakemuksesi 22.10.2024 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja antaa virka-apulaisrehtori Miina Iinatti puh. 040 182 4627.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PRV-40-282-24/fi_FI