Erikoissuunnittelija, POP-Digi-Hoitotakuu-hanke (, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vahvistaminen vuodelle 2025 tehdään edellisen vuoden joulukuussa, kun eduskunta on hyväksynyt määrärahan talousarvioon. Mikäli määrärahaa ei myönnetä vuodelle 2025, päättyy tehtävä vuoden 2024 loppuun.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen POP-Digi Hoitotakuu-hanke (RRP 2) liittyy Suomen kestävän kasvun ohjelmaan, jolla tuetaan hallitusohjelman tavoitteiden mukaisesti ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää kasvua.

Yhtenä hankkeen tavoitteena on vahvistaa sosiaali- ja terveydenhuollon kustannusvaikuttavuutta tukevaa tietopohjaa ja vaikuttavuusperusteista ohjausta. Tähän vastataan erityisesti kustannusvaikuttavuus osaksi suosituksia- työpaketilla, jota edistetään usean toimijan välisellä yhteistyöllä.

Haemme nyt erikoissuunnittelijaa kustannusvaikuttavuus osaksi suosituksia- työpakettiin. Erikoissuunnittelijan tehtävänä on kustannusvaikuttavuuden laskenta ja taloudellisen arvioinnin toteuttaminen erilaisissa hoitosuosituksissa sekä yhteistyö hankkeen osatoteuttajien kanssa. Hankkeen viestintä on erikoissuunnittelijan tehtävä. Myös muut työpaketin kannalta tarpeelliset työtehtävät kuuluvat työtehtäviin. Työtehtävät voivat tarkentua ja muuttua työsuhteen aikana.

Tehtävään valittavalta henkilöiltä edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja työkokemusta. Eduksi katsotaan kokemus ja osaaminen kustannusvaikuttavuuden arvioinnista sekä hoitosuositusten laadinnasta. Tehtävän hoitaminen vaatii terveystaloustieteen menetelmällistä osaamista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Pysyväisluonteinen työntekemispaikka ja/tai etätyömahdollisuus voidaan sopia erikseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623060/fi_FI