Sairaanhoitaja, Onnikoti Voikukka, Oulu, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja, Onnikoti Voikukka, Oulu

Tule tekemään meille kehitysvammaisten ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme Onnikoti Voikukkaan Ouluun!

Haemme yksikköömme sairaanhoitajaa, jolla on vahva kokemus lääkehoidosta. Kokemus kehitysvammatyöstä katsotaan eduksi. Ennen kaikkea kuitenkin painotamme sopivuutta työhön ja tiimiimme sekä asukastyöhömme. Asukkaat ja henkilöstö ovat mukana rekrytointiprosessissamme.

Sairaanhoitajan tehtävässä tulisit olemaan lääkevastuullinen sairaanhoitaja asukastyössä. Olisit osa ammattitaitoista tiimiä ylläpitämässä ja kehittämässä muun henkilöstön kanssa laadukasta ja turvallista lääkehoitoa yksikössämme sekä vahvistamassa Onnikotien laatua ja toiminnan tavoitteita asukasnäkökulmasta. Työ on vahvan tiimityön lisäksi tiivistä yhteistyötä tiimivastaavan ja yksikön johtajan kanssa.

Mihin tulet töihin?
Yksikkömme on 15 paikkainen kehitysvammayksikkö Rajakylässä. Elämme asukkaidemme kanssa heidän näköistään arkea. Arjessa panostamme asukkaiden yksilöllisyyteen ja itsemääräämisoikeuteen sekä suunnittelemme kodin toimintaa yhdessä asukkaiden kanssa. Asukastyön painopiste on asukkaiden arjessa avustamista ja ohjaamista.

Mitä pääset tekemään?
Pääset ottamaan vastuuta lääkehoidosta, kehittämään lääkehoitoa yhdessä muun tiimin ja tiimivastaavan kanssa sekä olemaan tärkeässä roolissa asukkaidemme arkea. Lääkevastaava sairaanhoitaja tekee hoitotyötä.

Kuka sinä olet?
Haemme joukkoomme rohkeaa, reipasta ja toimeen tarttuvaa sairaanhoitajaa. Yksikössämme on myös haastavia tilanteita asukkaiden kanssa, joten hakijalta edellytetään rohkeutta ja valmiuksia toimia tilanteissa asukkaan paras ja yksikön toimintaohjeet huomioiden. Joukkoomme sopii huumorintajuinen tyyppi, joka tekee kehitysvammatyötä suurella sydämellä ja on siitä aidosti kiinnostunut.

Miksi tulisit meille töihin?
Meillä pääset osaksi moniosaavaa ja huumorintajuista tiimiä. Arkemme on aktiivista ja pyrimme tarjoamaan asukkaillemme elämyksiä viemällä heitä esimerkiksi retkille, festareille, shoppailemaan ja kahviloihin. Olemme luoneet tiimin kanssa tiimityön ja asukastyön hyveet, joihin sitoutumista hakijalta edellytämme. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten pääset vaikuttamaan itse oman arjen ja työn yhdistämiseen. Mehiläisellä saat hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Meillä suhtaudutaan positiivisesti ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen erilaisin koulutuksin.

Työ on 2-vuorotyötä.
Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.
Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Katja Väkeväinen
040 140 6751
katja.vakevainen@onnikodit.fi

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.
Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Oulu-Voikukkatie/Sairaanhoitaja--Onnikoti-Voikukka--Oulu_R0033261/apply