Reipas työntekijä rengassesonkiin (Espoo, Koskelo), Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme kokoaikaista työntekijää alkavaan rengassesonkiin. Työpaikka sijaitsee Espoon Koskelossa ja töitä on tarjolla vähintään renkaanvaihtosesongin loppuun asti.

Työpäivät koostuvat renkaiden siirtelystä, rengasvaraston ylläpitämisestä, renkaiden pesusta ja asiakaspalvelusta. Odotamme työntekijöiltä ennen kaikkea reipasta ja iloista työskentelyotetta. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta renkaiden tai autojen kanssa työskentelystä, koska työhön perehdytetään huolellisesti.

Työstä maksetaan vähintään TES:n mukainen palkka ja työnantajalla on tapana järjestää työntekijöille esim. pizzaperjantai ja muita mukavia lisäetuja. Työpaikalta löytyy sosiaalitilat ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Täällä kaikki auttavat toisiaan ja vetävät yhtä köyttä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20641

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalta arkisin klo 9-15, p. 050 411 0371.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20641