Siivooja Vaalaan, RTK-Palvelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 7.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko työskentelytapasi oma-aloitteinen ja palveluhenkinen? Oletko etsimässä työtä, jossa pääset nauttimaan kädenjäljestäsi? Tule osaksi yhtenäistä palvelutiimiämme! Meillä et työskentele yksin, vaan olet osa työyhteisöä - sellaisena kuin olet.

Etsimme nyt siivoojaa tiimiimme Vaalaan ylläpito- ja perussiivoustehtäviin. Jos olet vastuuntuntoinen, tarkka ja haluat tehdä töitä osana ammattitaitoista tiimiä, tämä voi olla juuri sinulle sopiva tilaisuus.

Odotamme sinulta

Sinulla on jo ainakin vuoden verran kokemusta siivoustyöstä ja tunnet alan työvälineet. Suomen kielen sujuva osaaminen on välttämätöntä, jotta pystyt kommunikoimaan sujuvasti työkohteessasi. Mikäli sinulta löytyy siivouskoneiden ajokortti ja olet tottunut käyttämään erilaisia laitteita, tulet varmasti menestymään tässä tehtävässä. Alan koulutuksen katsomme ehdottomaksi plussaksi. On tärkeää, että et ole allerginen koirille, sillä työskentely-ympäristössä saattaa olla lemmikkejä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen työympäristön, jossa jokainen päivä tuo uusia haasteita ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.

RTK-Palvelu tarjoaa osaajilleen kattavan perehdytyksen ja sisäisten koulutus- ja etenemismahdollisuuksien lisäksi täyden tuen ammattitutkintojen suorittamiseen työn ohessa. Lue lisää uratarinoistamme www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Työsuhde

Töiden aloitus on 3.2.2025. Työaika tehtävissä on kokoaikainen, ja palkkaus tehtävässä on työehtosopimuksen mukainen, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys ja mahdolliset merkinnät voivat estää työsuhteen muodostumisen.

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! Esittelethän itsesi hakemuksessa ja kerro, miksi juuri sinä olisit meille sopiva henkilö tähän työhön. (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rtkpalvelu.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=5386&jbid=15