Kaivinkoneenkuljettaja (Pirkanmaa, reissutyö), Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Palkkaus: 16-18€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kokenut kaivinkoneenkuljettaja ja kaipaat vakituista ympärivuotista työsuhdetta? Siinä tapauksessa kannattaa lukea eteenpäin ja hakea työpaikkaa!

Asiakasyrityksemme etsii pitkäaikaiseen tarpeeseen ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa. Asiakasyrityksemme on erikoistunut erityisesti maalämpöjen rakentamiseen ja vesijohtojen ja jätevesiviemäreiden saneerauksiin, sekä erilaisiin maanrakennusprojekteihin. Tehtäviin kuuluvat erilaiset perustuskaivuut, sekä vesijohto-, viemäri-, ja kaukolämpöverkkoihin liittyvät kaivannot. Käytännössä työtä tehdään ympäri Suomen erilaisissa ja eripituisissa projekteissa.

Tarjoamme:
- Pitkäaikaisen työsuhteen, monipuolisen reissutyön ja pitkät viikonloput
- Perustasoa kattavammat työterveyspalvelut, työvaatetuksen ja Clickin yhteyshenkilön vahvan tuen työsuhteen alkuun
- Tiiviin ja rempseän työyhteisön tuen

Hakijoilta edellytämme:
- Aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta ja hyvää kuvien lukutaitoa
- Ajokorttia ja voimassa olevia työturva- ja tieturvakortteja, osaaminen 3D-ohjainlaitteistoista on iso etu
- Suullista suomenkielen osaamista

Työ on reissutyötä ympäri Suomen, mutta viikko alkaa asiakkaamme toimipisteeltä Ylöjärveltä maanantaisin. Työviikot ovat maanantaista torstaihin, joten pääset nauttimaan pitkistä viikonlopuista. Töitä tehdään päivässä 10-12h joustavasti tilanteen mukaan. Asuminen työkohteissa hoidetaan asiakkaamme puolelta. Työturvallisuuskortti on mahdollista suorittaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta tarvittaessa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja lähtöpalkka tehtävässä on 16-18e/h tekijän kokemuksen mukaan ja reissutyö sisältää normaalit päivärahakorvaukset. Tarjoamme tekijälle työvaatetuksen ja varusteet. Oman auton käyttömahdollisuudesta on tehtävässä hyötyä. Aloitus tehtävässä on loka-marraskuussa työhön valitun tekijän tilanteen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/20639 tai soita suoraan hausta vastaavalle henkilölle. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. CV on mahdollista lähettää sähköpostitse hakulomakkeen täyttämisen lisäksi. Lisätiedot tehtävästä antaa puhelimitse tai sähköpostilla arkisin klo 9:00-16:00 rekrytointikonsultti Sofia Rodriguez, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 6507.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20639