TKI-johtaja, Centria ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Centria-ammattikorkeakoulu on tunnustettu edelläkävijä ja yksi maan johtavista ammattikorkeakouluista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. Meillä Centrialla TKI-työssä on vahva perinne yhdistää teoreettinen tietämys käytännön sovelluksiin. Luomme ratkaisuja, jotka muokkaavat tulevaisuuden teknologiaa ja yhteiskuntaa. Haluatko sinä olla johdattamassa TKI-toimintaamme kohti tulevaisuutta?
Haemme juuri nyt TKI-johtajaa
TKI-johtajana vastaat sovittujen toimintojen tuloksellisesta johtamisesta sekä kehittämisestä ammattikorkeakoulun TKI-toiminnassa. TKI-johtajana toimit myös ammattikorkeakoulun johtoryhmän jäsenenä ja työsi keskiössä on TKI-toiminnan strategisen tavoitteenasettelun valmistelu. Valittu henkilö toimii läheisessä yhteistyössä TKI-toiminnasta vastaavan vararehtorin kanssa ja toimii hänen varahenkilönään.
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, mahdollinen jatkotutkinto katsotaan eduksi. Tehtävän virtaviivainen hoitaminen edellyttää vahvaa näyttöä strategisesta kehittämisestä ja ratkaisukeskeisestä työotteesta sekä kokemusta TKI-toiminnasta ja jämerästä yritysyhteistyön rakentamisesta. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla kokemusta vaativista esihenkilötehtävistä ja kykyä tukea tiimin ammatillista kasvua. Tehtävässä ei voi loistaa ilman erinomaista yhteistyökykyä, mutta myös kykyä edistää organisaation sisäistä yhteistyötä. Tehtävään valinnan edellytyksenä on sujuva suomen ja englannin kielen taito.
Tehtävään valittavan tulisi myös tuntea korkeakouluympäristön erityispiirteitä sekä hallita hanketoiminnan viitekehystä. Tehtävässä pärjäämistä tukee määrätietoisesti rakennettu laaja ja vahva ammatillinen verkosto, sekä aiempi kokemus opetustehtävistä.
Tarjoamme inspiroivan työympäristön ja mahdollisuuden vaikuttaa ammattikorkeakoulumme TKI-toiminnan tulevaisuuteen. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, jätä hakemuksesi ja tule mukaan rakentamaan innovatiivista ja tuloksellista tulevaisuutta kanssamme.
Pääasiallinen työntekemispaikka on Centrian Kokkolan, Pietarsaaren tai Ylivieskan kampus, mutta työ on luonteeltaan liikkuvaa. Tehtävässä sovelletaan johtajasopimuksen ehtoja.
Hae paikkaa osoitteessa centria.fi/rekry Huomioithan, että haku päättyy 30.10.2024.
Lisätietoja tehtävästä antaa vararehtori (TKI) Marko Forsell (p. 040 808 5128 tai marko.forsell@centria.fi) tai rehtori - toimitusjohtaja Tapio Huttula (p. 040 563 7944, tapio.huttula@centria.fi).
Olemme korkeakouluna se hieman erilainen, mutta itseensä täysillä luottava tyyppi, oman polkunsa kulkija. Centria on yli 4400 opiskelijan ja yli 350 asiantuntijan monialainen organisaatio, jonka juuret ovat alueella ja välittävässä työyhteisössä, mutta siivet laajalla kansainvälisissä verkostoissa. Vastuullisen, ahkeran ja aidosti välittävän asenteemme ansiosta meitä on kehuttu maan joustavimmaksikin korkeakouluksi.
Uskomme, että kun henkilöstömme voi hyvin, koko Centria voi hyvin. Vaikka olemme panostaneet erityisesti hyvinvointietuihin, laadukkaisiin työterveyspalveluihin ja hyvään johtamiseen, on kaiken toiminnan ytimessä aina mielekäs työ. Yhdessä tekeminen ja vaikuttaminen, vapaus ja välittäminen, rohkeus ja kokeileminen tekevät Centriasta työpaikan suurella sydämellä Meille yhdenvertaisuus, avoimuus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja. Kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin ja kasvamaan omalla urapolullaan
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://centria.fi/rekry?rmpage=job&rmjob=159&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol