Testaaja / Sovelluskehitys, OmaMehiläinen, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mehiläinen hakee Helsinkiin tai Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

Testaajaa
Sovellusasiantuntijana toimivan testaajan roolisi sisältää OmaMehiläisen testauksen (iOS, Android ja selainversio) sekä käyttäjätuen. Pääset osallistumaan OmaMehiläinen-tiimin arkeen aktiivisesti testaamalla uudet toiminnallisuudet sekä vastaamalla ja ratkaisemalla käyttäjiltä tulleet tukipyynnöt.

Sovellusasiantuntijana vastaat OmaMehiläisen laadusta ja toimivuudesta yhdessä tuotetiimin kanssa. Tehtävässä vaaditaan aiempaa kokemusta testauksesta ja tukirooleista/käyttäjätuesta.

Eduksi katsomme:
Tekninen koulutus

Tarkkaa otetta työhön ja ongelmanratkaisutaitoja

Hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tiiviissä yhteistyössä sovelluskehityksen tiimin eri asiantuntijoiden kanssa

Kokemusta terveydenhuollon alalta ja/tai sovelluskehityksestä

Kokemusta saavutettavuustestauksesta

Kielitaito: työskentelykieli on suomi. Englanninkielentaito vaaditaan. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tule osaksi Mehiläisen Sovelluskehitystä. OmaMehiläisen tiimi vastaa OmaMehiläinen-sovelluksen ja selainversion kehityksestä ja ylläpidosta sekä tukee käyttäjiä heidän haasteissaan.

Meillä on rento ja avoin henki, jossa jokainen tiimiläinen saa olla oma itsensä. Mehiläinen tukee osaamisen kehittymistä. Sovellusasiantuntijan roolissa pääset työskentelemään myös erilaisten sidosryhmien ja liitännäisten tuotteiden parissa.

Tässä vielä muutamia muita syitä, miksi tulla meille töihin:
Meillä teet merkityksellistä, mielenkiintoista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä terveyden edistämiseksi mukavien ihmisten kanssa sille kuuluvalla arvostuksella

Pääset näkemään taas uudenlaisen kulman terveydenhuollon parista, kun hyppäät digitaalisten palveluiden maailmaan

Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä

Mehiläinen ei ole vain tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja vaan myös työnantaja, joka todella panostaa digitaalisiin palveluihin sekä työntekijöiden hyvinvointiin

Meillä on toimistot Helsingin, Turun, Tampereen ja Jyväskylän keskustoissa, mutta tuemme joustavaa työskentelyä sekä kotoa & toimistolta!

Sovellusasiantuntijana pääset osallistumaan testausprosessien kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan automaattisia ja manuaalisia testejä.
Sovellusasiantuntijan tehtävässä arvostamme motivoitunutta asennetta ja halua oppia uutta. Meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do -asenteella, pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Digitaalisissa palveluissamme suhtaudumme ennakkoluulottomasti kehitykseen. Teemme asioita itse ja noudatamme hyväksi todennettuja prosesseja säilyttäen kuitenkin ketteryyden.Meillä on tekemisen meininki, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua, ideoida ja luoda uutta. Sovelluskehityksessämme työskentelee noin 70 asiantuntijaa, jotka kehittävät päivittäin ratkaisuja parantaakseen miljoonien suomalaisten pääsyä laadukkaaseen terveydenhuoltoon.

Jokaisella meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, liity joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä.

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta, viimeistään 20.10.2024. Vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

Lisätietoja antaa:

Valtteri Kuismin (Team Lead)
valtteri.kuismin@mehilainen.fi
puh. 0449897070

Emmi Silver (OmaMehiläisen tuotepäällikkö)
emmi.silver@mehilainen.fi
puh. 0442419966

Jos emme vastaa, laitathan viestin niin soitamme takaisin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Olavinkatu/Testaaja---Sovelluskehitys--OmaMehilinen_R0033245/apply