Musiikkiopiston apulaisrehtori, Alajärven kaupunk, Alajärven kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Alajärven musiikkiopisto on kunnallinen oppilaitos, joka tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta. Oppilaitoksessa työskentelee kolme virkaopettajaa ja 18 tuntiopettajaa, ja opiskelijoita on noin 260. Musiikkiopiston toiminta-alue kattaa Alajärven kaupungin ja Soinin kunnan.

Apulaisrehtorin toimipiste sijaitsee Alajärven koulukeskuksessa, musiikkiopiston tiloissa. Apulaisrehtori työskentelee tiiviissä yhteistyössä rehtorin kanssa. Työhön kuuluu muun muassa musiikkipedagogiset tehtävät, konserttijärjestelyistä vastaaminen, esiintymispyyntöjen koordinointi, oppilaitoksen soitinten vuokraus- ja huoltojärjestelyt yhdessä vastuuopettajien kanssa sekä Eepos-opintojenhallinta- ja viestintäjärjestelmän ylläpito.

Sujuva yhteistyö musiikkiopiston rehtorin, opettajakunnan, henkilökunnan, oppilaiden sekä kotien ja yhteistyötahojen kanssa on tärkeää.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää näkemyksellisyyttä alueen musiikin opetuksen kehittämisestä, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, järjestely- ja organisointikykyä, sujuvaa tietotekniikan hallintaa sekä hyvää taitoa toimia musiikkipedagogina.

Ansioiksi katsotaan kokemus opetuksen kehittämiseen liittyvistä tehtävistä sekä kokemus tapahtumien järjestämisestä.

Tehtävään sovelletaan asetuksen 986/1998 mukaisia rehtorin kelpoisuusehtoja. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Apulaisrehtorin vuotuinen opetusvelvollisuus on 420 tuntia.

Hakemus tulee jättää 4.11.2024 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Alajärven sivistyspalvelut, Sairaalatie 3, 62900 Alajärvi. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Virantäytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Työpaikkamme on savuton.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ALA-01-37-24/fi_FI