Lähihoitaja, lähihoitajaopiskelija ja hoiva-avust, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Palkkaus: 2589,74€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oulun alueellisen vammaispalvelujen yksikköjä ovat:

Haukiputaan palvelukeskus Onni-, Ilona- ja Tuuliakoti
Oulun ryhmäkoti Honkala
Oulun ryhmäkoti Kangasrousku
Oulun ryhmäkoti Taatontupa
Oulun ryhmäkoti Schjerfbeck
Oulun ryhmäkoti Lassi
Haukiputaan lyhytaikaishoidon yksikkö Hanna
Oulun tuettu asuminen

Työmme yksiköissä on kaksi- tai kolmivuorotyötä vastuuyksiköstä riippuen.

Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut työskentelemään eri-ikäisten kehitysvammaisten ja vammaisten henkilöiden kanssa. Arvostamme kokemustasi hoitotyöstä. Tullessasi sijaisuuteen perehdytämme sinut tehtäviin, joita sijaisuutesi sisältää. Odotamme innolla että kiinnostut sijaisuudesta ja tulet työskentelemään kanssamme erityisryhmien asiakkaiden parissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys. Sijaisuuksia voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelijat. Hoiva-avustajan sijaisuuteen voi tulla valituksi hoiva-avustajan tutkinnon suorittanut, alan opiskelija tai avustaviin tehtäviin soveltuva henkilö. Jos olet opiskelija, tarkastamme sinulta opintorekisteriotteen ja oppilaitoksesi myöntämän läsnäolotodistuksen.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään JulkiTerhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623606/fi_FI