Terveyskeskuslääkäri, Sauvon terveysasema, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Virkapohja sijoittuu ensisijaisesti Sauvon terveysasemalle, mutta osa työpanoksesta, on mahdollista kohdistaa myös Paimioon. Myös osa-aikaisuuteen suhtaudutaan joustavasti.

Paimio-Sauvossa on yhteensä 13 terveyskeskuslääkärin virkaa, josta 2-3 virkapohjan työpanos on sijoitettuna Sauvon terveysasemalle. Työyhteisössämme on monipuolisesti niin pitkäaikaisia kokeneita erikoislääkäreitä kuin eri vaiheissa olevia yleislääketieteeseen erikoistuvia lääkäreitäkin.

Sauvon lääkärinä saat nauttia pienen toimipisteen eduista, kuten oman hoitotiimin yhteisöllisyydestä, yhdistettynä tiiviiseen yhteistyöhön Paimion ja Kaarinan kanssa. Paimion ja Sauvon lääkärit tapaavat keskenään pari kertaa viikossa, ja konsultaatioita pohditaan porukalla.

Virka sopii myös uraansa vasta aloittavalle kollegalle. Kaikille koulutusvaiheen lääkäreille nimetään henkilökohtainen ohjaajalääkäri, ja mm. YEK-vaiheen lääkärien ohjausta on runsaasti joka viikko. Lisäksi järjestämme laadukasta toimipaikkakoulutusta ja erikoistumiskoulutusta yhteistyössä Kaarinan ja koko Varhan yhteisen yleislääketieteen jatkokoulutustiimin kanssa.

Terveyskeskuslääkärin työnkuva on joustavasti muokattavissa kiinnostuksen mukaan. Sektorityötä voit tehdä laajalla skaalalla neuvoloista kotisairaanhoitoon ja paljon siltä väliltä. Myös kehitys- ja koulutustehtäviä löytyy laajasti koko alueelta (Kaarina, Paimio, Sauvo), mutta vain potilastyöhön keskittyminenkin on mahdollista!

Sauvoon on mukava työmatka moottoritietä pitkin Turun seudulta, ja parkkipaikalla on myös sähköauton latausmahdollisuus! Myös osa-aikaisuus ja osittainen etätyö on mahdollista järjestää. Työhön ei kuulu ilta- tai viikonlopputyötä.

Alueellamme on vahva kehittämisen ja tekemisen meininki. Tulipalojen sammuttelun sijaan rakennamme työpaikkaa, jossa työntekijän hyvinvointi on keskeinen edellytys potilaiden laadukkaalle hoidolle. "Ei missään muualla ole tullut vastaan tällaista työyhteisöä!" - eräs työntekijä.

Työntekijöiden suositteluindeksi (eNPS) Paimio-Sauvossa on reilusti yli Varhan tavoitteen (Varhan tavoite 30), ja potilastyytyväisyyttä kuvaava NPS on yli 90.

Tarjoamme mm.
- Joustavuutta työajoissa ja etätyömahdollisuuden
- Työntekijän puolta pitävän lähijohdon
- Mahdollisuuden monipuoliseen terveyskeskuslääkärin työhön
- Erinomaisen koulutuspaikan
- Ainutlaatuisen vahvan ja onnellisen työyhteisön

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin tutkinto. Eduksi katsotaan yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai erikoistumisoikeus yleislääketieteeseen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-1001-24/fi_FI