Terveyskeskuslääkäri Hämeenlinna Viipurintie, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Oma Hämeen perusterveydenhuollon avovastaanotolle terveysasemalle kahta lääkäriä vakituiseen virkaan 4.11.2024 alkaen.

Viipurintien terveysasema sijaitsee Hämeenlinnan kantakaupungissa. Terveysasema vastaa noin 30 000 hämeenlinnalaisen terveyspalveluista.
Lääkärimäärä Viipurintien kolmella tiimillä on yhteensä 16,5 (5,5 lääkäri/tiimi). Mahdollisuuksia työnkuvan räätälöintiin löytyy ja toiveita sen suhteen kuunnellaan ja toteutetaan aktiivisesti. Terveysasemalla toimii päivittäin myös toimistolääkäri joka on sekä hoitajien että lääkäreiden konsultoitavissa etenkin kiireellisissä asioissa.
Terveyskeskuksessamme voi erikoistua yleislääketieteeseen ja yksilöllinen ohjaus YEK- tai erikoistumisvaiheen lääkäreille järjestetään. Säännölliset toimipaikkakoulutukset toteutuvat viikoittain.
Virkaan valittavalta edellytetään laillistetun lääkärin oikeuksia Suomessa. Toivomme hakijalta kokemusta tai vähintään kiinnostusta yleislääkärin työhön terveysasemalla ja kokonaisvaltaista työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu (Epassi)
- Työmatkaetu 300 eurolla vuosittain (omavastuu 50%)
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex 200€/v.
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Jatkokoulutukseen myönnetään virkavapaata esim. erikoislääkärikoulutuksen reunapalveluita varten ja tutkijakoulutoiminta on Kanta-Hämeessä saatu käyntiin. Ulkopuolisiin koulutuksiin pääsy on toteutunut erinomaisesti.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus määräytyy voimassa olevan Lääkärisopimuksen ja lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti.
Tällä hetkellä palkka uraporraspalkkauksen mukaisesti:
-LL alle 3v. kokemuksella 7105,00€
-LL yli 3v. kokemuksella ja YEK-jakso suoritettuna 7338,45€
-EL 7774,90€
Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa.

Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon lopputyön tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622495/fi_FI