Osastonhoitaja, ISLAB hyvinvointiyhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ISLAB hyvinvointiyhtymään osastonhoitajaa Pohjois-Karjalan aluelaboratorioon toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Palvelussuhteen alkaessa ensisijainen toimipaikka on Joensuun keskuslaboratorio, kliininen hematologia ja mikrobiologia.

Osastonhoitajan työtehtäviin kuuluu päivittäisjohtaminen ja toiminnan suunnittelua, toteutusta, arviointia sekä kehittämistä yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Osastonhoitaja varmistaa, että toteutettava kliininen laboratoriotyö on laadukasta ja vaikuttavaa. Lisäksi osastonhoitaja tukee laboratoriohoitohenkilöstöä ammattitaidon ja osaamisen ylläpitämisessä. Laboratoriohenkilöstön työssä jaksamisen ja työhyvinvoinnin sekä työturvallisuuden ylläpitäminen kuuluu myös osana työtä. Osastonhoitajan työ sisältää lisäksi henkilöstö- ja taloushallinnon tehtäviä, rekrytointia ja hankintaprosessin eri vaiheita.

Odotamme valitulta erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja joustavuutta. Arvostamme aktiivisuutta ja kehitysmyönteisyyttä sekä innostavaa ja määrätietoista johtamisotetta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii monipuolista organisointi- ja paineensietokykyä sekä vahvoja henkilöstöjohtamisen taitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ylempi korkeakoulututkinto tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto täydennettynä 60 op johtamisen ja hallinnon opinnoilla, tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa säädetty laillistus. Eduksi katsotaan kokemus lähijohtamisesta ja kliinisen laboratorion palvelutuotannon tuntemus sekä riittävä suomen kielen taito. Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista toimitettava todistus työterveyshuollon käynnistä, tartuntatautilain 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys ja todistus tartuntatautilain 48 §:n mukaisesta rokotussuojasta.

Viran työaikamuoto määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti ja on palvelussuhteen alkaessa päivätyönluonteinen jaksotyö. Palkkauksessa noudatamme SOTE-sopimusta sekä työ- ja virkaehtosopimukseen pohjautuvia, paikallisesti määriteltyjä tehtäväkohtaisia palkkoja. Noudatamme palvelussuhteessa kuuden kuukauden (6 kk) koeaikaa. Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa taukokahvit ja -teet, Epassin kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut, kattavat työterveyspalvelut sekä työsuhdepolkupyöräedun.

Toivomme, että pääset aloittamaan 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 20.10.24 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

ISLABin arvoja ovat vastuullisuus, rohkeus, vaikuttavuus, luotettavuus ja kumppanuus. Varmistamme henkilöstömme osallisuutta mm. ISLABin aloitetoiminnan kautta, ja vuosittaisen henkilöstökyselymme tulokset toimivat perustana työyhteisöjemme ja koko organisaatiomme kehittämiselle. Takaamme laa-dukkaan esihenkilötyön järjestelmällisellä esihenkilöperehdytyksellä ja esihenkilövalmennuksella. Innos-tumme, uudistumme ja toimimme yhdessä! Tutustu ISLABilaisten uratarinoihin kotisivujemme Ura ISLA-Bissa Islab Työntekijämme kertovat -osiossa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ISLAB-02-12-24/fi_FI