YÖHOITAJA, Hyvinvointikeskus Jukola - Ikifit Oy,, Ikifit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
YÖTYÖTÄ tekevä LÄHIHOITAJA, tule mukaan Jukolan Hanneksen tiimiin!

Tehtäväsi on asukkaiden hyvän hoidon ja hyvinvoinnin edistäminen ja ylläpitäminen.

Tarjoamme avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, toimivan työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi! Työ on vakituinen yötyö. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G20C mukainen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa alan koulutusta, voimassa olevia lääkelupia sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lähihoitajan ammattioikeus on oltava todennettavissa Valviran rekisteristä. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Hyvinvointikeskus Jukola sijaitsee Hämeenlinnassa Jukolan kaupunginosassa. Jukolassa ikäihmisiä palvelee 30-paikkainen Hyvinvointikoti Hannes ja 12 palveluasumiseen soveltuvaa asuntoa.

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ikifit.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=364&jbid=15