Sosiaaliohjaaja (aikuisten sosiaalipalvelut, Lau, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Palkkaus: 3086,51€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SOSIAALIOHJAAJAA

Tehtäviisi kuuluu kuntouttavan työtoiminnan järjestämiseen liittyvät virkatehtävät, päätökset, aktivointisuunnitelmat, ja TYP-työ. Työtehtävät tulevat tarkentumaan tulevaisuudessa lainsäädännön muuttuessa. Virassa tämän hetkinen työpiste sijaitsee Laukaassa.

Tehtävä sijoittuu aikuisten sosiaalipalveluihin Työllisyyttä edistävien sosiaalipalveluiden tiimiin. Pääset mukaan kehittämään tiimimme toimintaa koko hyvinvointialueella. Työssä liikutaan toimipisteiden ja tarvittaessa asiakkaiden kodin ja yhteistyöverkostojen toimipisteiden välillä, joten auton käyttömahdollisuus on tehtävässä eduksi. Osittainen etätyö on mahdollista.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

-------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 8 §:n mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus aikuissosiaalityöstä, kuntouttavaan työtoimintaan liittyvistä sosiaalipalveluiden virkatehtävistä, työkykykoordinaattorin koulutuksesta, sosiaali Efficasta, TYP-työstä sekä lainsäädännön, palvelujen ja verkostojen tuntemus. Arvostamme joustavuutta, aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon ja tiimityöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623689/fi_FI