Palveluvastaava, Sipoon kunta Sibbo kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Palkkaus: 3100€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä sorvia pelkäämätön luova ratkaisija!

Etsimme sinua Sipoon kirjastopalveluihin PALVELUVASTAAVAKSI.

Sipoon kirjastopalvelut toimii kahdessa keskisuuressa kirjastossa Nikkilässä ja Söderkullassa. Lisäksi Porvoon kirjastoauto palvelee alueen kouluja ja päiväkoteja ja kirjaston oma kotipalvelu vie aineistoa koteihin. Sipoossa palvelemme ilolla kaikkia asiakasryhmiä molemmilla kotimaisilla kielillä. Kirjastoissamme on mm. laaja tapahtumatuotanto sekä asiantuntevat ja monipuoliset lasten- ja nuortenpalvelut. Sipoo on osa Helle-kirjastokimppaa ja osallistuu aktiivisesti mm. valtakunnallisen e-kirjastopalvelun kehittämiseen.

Palveluvastaava toimii pääkirjaston asiakaspalvelutiimin vetäjänä ja jakaa kehittämis- ja esimiestehtäviä kirjastopalvelupäällikön kanssa. Työ sisältää säännöllisiä asiakaspalveluvuoroja ja ilta- ja viikonlopputyötä. Tarjoamme mielenkiintoisen kirjastoalan esihenkilötehtävän, kauniin työympäristön sekä hersyvän ja lämpimän työyhteisön aivan pääkaupunkiseudun kupeessa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja molempien kotimaisten kielten sujuva hallinta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kirjastoalalta ja esimiestehtävistä. Myös muu kielitaito katsotaan eduksi.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja tehtäväkohtainen palkka on 3100€/kk sekä mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 7.1.2025 tai sopimuksen mukaan ja valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 4.11.2024 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623515/fi_FI