Speciallärare i barnomsorg, vikariat, Lemlands Kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Palkkaus: 3316,91€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vill du göra skillnad i barns liv och bidra till en inkluderande och trygg lärandemiljö? Är du passionerad för specialpedagogik och ett hjärta som klappar extra för barns utveckling? Då har du möjligheten att söka ett vikariat som speciallärare hos oss på Lemlands kommun.

Våra fyra daghem erbjuder barnomsorg för barn i åldrarna 1-6 år. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på barns utveckling, där varje barn ses som en unik individ med sina egna förmågor och intressen.
Våra daghem präglas av värme, trygghet och en stimulerande lärandemiljö. Tillsammans arbetar vi för att barnen känner sig välkomna, delaktiga och sedda varje dag.

Din roll
Som speciallärare hos oss erbjuder du konsultation och handledning till både personal och föräldrar. Du har en nyckelroll i att samordna insatser kring barn som behöver särskilt stöd, vilket inkluderar att utforma individuella stödinsatser och program samt medverkar i daghemmens barnhälsogrupper. Du stödjer och arbetar även med Lumparlands daghem i dessa frågor. Arbetet innebär nära kontakt med föräldrar och sakkunniga från olika områden, som exempelvis talpedagoger, fysioterapeuter och BUP.

Din profil
Vi söker dig som har behörighet som speciallärare i barnsomsorgen i enlighet med ÅFS 2020:99, liknande utbildning och/eller arbetat med specialpedagogik. Personliga egenskaper vi värdesätter är att du har förståelse för barns känslor och utmaningar och kan anpassa stödet för att skapa en trygg miljö. Du har förmåga att anpassa dig efter situationer och barns föränderliga behov. Genom ditt kommunikativa och inlyssnande sätt skapar du förutsättningar för att stödja barn, kollegor och vårdnadshavare. Då arbetet innebär flera kontaktytor har du en god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vår rekryteringsprocess
Lemlands kommun rekryterar fördomsfritt och objektivt. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Prövotid tillämpas. Närmare upplysningar angående arbetet ges av barnomsorgsledare Maria Hellström.

Om oss och vår kommun
Hos oss erbjuds du en trivsam arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter. Som anställd i Lemlands kommun får du ta del av personalförmåner som friskvård och rekreation tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitet och utveckling för att vara en modern kommunförvaltning som vill vara i framkant. Vi söker dig som vill vara med i den utvecklingen tillsammans med oss.

Vi ser fram emot att få din ansökan med personligt brev samt CV, helst via e-post, senast 25/10 2024. Ansökan skickas antingen per e-post till barnomsorgen@lemland.ax eller via postadress: Lemlands kommun, Kommunrundan 7, 22610 Lemland. Märk ansökan med "Speciallärare i barnomsorg".
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maria.hellstrom@lemland.ax