Koordinaattori, Rovaniemen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko sinä aktiivinen ja osaava Koordinaattori meidän Dashboard-hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on edistää kaupungin hiilineutraalisuutta energiatehokkuustoimenpiteillä. Pääset luomaan ja innovoimaan uusia kiinnostavia tapoja toteuttaa energiatehokkuutta Rovaniemen kaupungin omissa kiinteistöissä. Tehtäväsi on monipuolinen sillä asiantuntijatyöskentelyn lisäksi sinun työparinasi tulee toimimaan energia-asiantuntija joka toimii samalla myös projektipäällikkönä kyseisellä hankkeella.

Koordinaattorina tehtävänäsi Dashboard-hankkeessa on toimia energia-asiantuntijan työparina suunnittelemassa uusiutuvan energian käyttömahdollisuuksia osana energiatehokkuuden ja päästövähennysten saavuttamista kaupungin omissa kiinteistöissä. Tehtäviisi kuuluu tiedon kerääminen ja raportoiminen sisäisistä ja ulkoisista järjestelmistä.

Koordinaattorilla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja järjestelmällinen työote. Ylläpidät kiinteistöjen hallinnollisia tietoja ja vastaat tietojen oikeellisuudesta. Ylläpidät vuoropuhelua tilojen käyttäjien kanssa ja vastaat hankkeen tavoitteiden seurannasta käyttäjähenkilöstön ja hankkeen näkökulmasta.

Koordinaattorin tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva opisto- tai korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus hanketyöstä sekä julkisen toimintaympäristön tuntemus.

Lisäksi odotamme sinulta:
- kokemusta datan analysoinnista
- hyvät IT-taidot ohjelmistoissa ja järjestelmissä
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- kykyä rakentaa ja koordinoida laajaa sidosryhmäverkostoa
- sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2787,37 euroa / kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. Tehtävän täytössä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä Koordinaattori".

Hakuaika päättyy 21.10.2024 klo 15.00. Myöhässä tulevia hakemuksia ei oteta huomioon. Valinnat työhaastatteluun tehdään viikolla 44 ja työhaastattelut pyritään pitämään 4.11.2024 alkavalla viikolla. Tehtävä täytetään 1.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Noudatamme anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esimerkiksi nimestä, iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esihenkilölle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytoinnin avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ROI-01-7-24/fi_FI