Ohjaaja, Asemakylä, Hoivatie Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Uskomme, että hyvä syntyy arjessa, tavallisissa asioissa ja pienissä edistysaskelissa.
Sote-alan ammattilainen, tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä. Työmme lastensuojelun sijaishuollossa on vastuullista ja ajoittain haastavaa, mutta sitäkin antoisampaa ja palkitsevaa. Lähdetkö mukaan?
Asemakylä on Haukiputaan Asemakylällä sijaitseva 14-paikkainen vaativan sijaishuollon yksikkö. Uudessa rakennuksessa on kolme osastoa, joista yksi on erityisen huolenpidon osasto (EHO). Asemakylä on aloittanut toimintansa syyskuussa 2023.
Uusi lastensuojeluyksikkö on rakennettu kotimaisesta hirrestä vähähiilisesti ja aistiystävällisesti. Rakennus ja sen yksityiskohdat aina tilaratkaisusta materiaalivalintoihin palvelevat lasten turvallista ja kuntouttavaa arkea. Rakennus on huomattavan ympäristöystävällinen ja sen energialähteenä käytetään maalämpöä ja aurinkoenergiaa.
Haemme nyt vankkaa sijaishuollon kokemusta omaavaa ohjaajaa erityisen huolenpidon osastolle (EHO). Asemakylällä työskentelemme kolmessa vuorossa.
Vaativan sijaishuollon yksikössä tehtävänä on vakauttaa nuoren elämäntilanne, rakentaa muutosmotivaatiota ja sitouttaa kuntoutukseen. Toimit omaohjaajana, ja teet yhteistyötä lapsen perheen, läheisten ja yksikön tiimin kanssa. Lisäksi teet yhteistyötä terveydenhuollon tiimin ja perusopetusta toteuttavan opettajan kanssa. Edellytämme sinulta vahvaa sitoutumista Hoivatien arvoihin sekä riittävää kokemusta lastensuojelun sijaishuollosta. Esihenkilönäsi toimii EHO:n tiimin esihenkilö Hilla-Mari sekä palveluvastaava Lasse.
 Haluamme sinun onnistuvan ja voivan hyvin työssäsi, minkä vuoksi tarjoamme sinulle: - laadukkaan työnohjauksen - monipuolista ja vastuullista työtä moniammatillisen tiimin tukemana - koulutusmyönteisen organisaation sekä lisäksi mahdollisuuden osallistua valtakunnallisen organisaation sisäisiin koulutuksiin - mukavan, osaavan ja kokeneen esihenkilötiimin tuen - hyvinvointia edistävät kattavat henkilöstöedut (esimerkiksi Epassi Flex 250 €/v) - työyhteisörahaston tiimeittäin/yksiköittäin omiin henkilöstötapahtumiin - muistamiset merkkipäivänä - kattavan työterveyshuollon - työsuhdepyöräedun
 Toivomme sinulta: - vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itseohjautuvuutta - lämmintä ja kunnioittavaa työotetta - ratkaisukeskeistä työtapaa - jämäkkää, reipasta ja itsenäistä asennetta - kokemusta lastensuojelun sijaishuollosta - läsnäoloa, turvallista syliä ja halua rakentaa hyvää arkea lapsille!
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveysalan YAMK- tai AMK-tutkinto (sairaanhoitaja, sosionomi). Hakijalta vaaditaan kokemusta (väh. 5 vuotta) lastensuojelun sijaishuollossa työskentelystä.
 Tutustu meillä työskentelyyn osoitteessa www.hoivatie.fi ja arkeemme Instagramissa! Löydät Hoivatien hashtageilla #hoivatie #lähelläihmistä.
   Kiinnostuitko? - Tehtävä on vakituinen. - Ohjaajan palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Lisäksi saat tehtäväkohtaisen palkanlisän. - Tehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa (yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus). - Tehtävä alkaa aikaisintaan 28.10.2024, mutta aikataulu on sovittavissa työnantajan kanssa. Sinut perehdytetään tehtävään. - Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.10.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!
 Soita tai laita viestiä, niin jutellaan tarkemmin!Terveisin, palveluvastaava Lasse Jauhola, p. 050 312 6883, lasse.jauhola@hoivatie.fi palvelupäällikkö Riitta Rämö, p. 050 526 3968, riitta.ramo@hoivatie.fi
Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa ja hyväksyttyä lääkärintodistusta terveydentilasta. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää Rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä.Tarkastamme valituilta sote-ammattikortin ja julkiTerhikki/julkiSuosikki-rekisterin kautta heidän pätevyytensä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hoivatie.fi/fi/avoimet_tyopaikat/haemme_nyt/?rmpage=job&rmjob=727&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol