Varhaiskasvatusjohtaja, Kaarinan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Palkkaus: 5409,89€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kokenut ja näkemyksellinen johtaja, jonka sydän sykkii alle kouluikäisten lasten kasvulle, oppimiselle ja kehitykselle? Onko sinulla vahvaa osaamista ja tahtoa johtaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelukokonaisuutta osana vastuualueen ammattilaisten joukkoa? Onko sinulla rohkeutta tarttua työhön kaupungissa, joka kasvaa huimaa vauhtia?

Tehtäväsi meillä

Varhaiskasvatuksen johtajana sinulla on kokonaisvastuu varhaiskasvatuksen vastuualueen toiminnasta ja taloudesta sekä alle kouluikäisten palveluiden strategisesta kehittämisestä. Yksi keskeisimmistä tehtävistäsi on huolehtia siitä, että varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa kyetään tarjoamaan palvelut asiakaslähtöisesti lasten yksilölliset tarpeet huomioiden. Osana tätä johdat oppimisen ja kasvun tuen kehittämistyötä.

Vastaat suomen- ja ruotsinkielisestä varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta sekä avoimen varhaiskasvatuksen palveluista. Tehtävänäsi on varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelujärjestelmän ja -verkon kehittäminen, yksityiset palveluntarjoajat huomioiden. Työssäsi keskeistä on poikkihallinnollinen yhteistyö erityisesti koulutuksen vastuualueen suuntaan.

Johdat työssäsi vastuualuetta, jossa työskentelee yli 300 alan ammattilaista. Vastuullasi on organisaatiosi henkilöstön johtaminen ja toimintakulttuurin kehittäminen. Tiimissäsi työskentelee parikymmentä varhaiskasvatuksen asiantuntijaa, joiden esihenkilönä toimit. Työssäsi teet todeksi tavoitettamme olla paras paikka kasvaa, oppia ja kehittyä sekä opettaa, ohjata ja johtaa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä sekä kehittyä monipuolisessa toimintaympäristössä. Meillä on työyhteisö, jossa on paljon hyviä tyyppejä ja tekemisen meininki.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä työn tekemistä tukevat rakenteet ja palvelut. Työpisteesi sijaitsee Kaarinan keskustassa Kaarina-talolla, mutta teemme joustavasti hybriditöitä.

Meille hyvinvointisi on tärkeää. Työhyvinvointisi tueksi saat mm. Smartum-etuuden, mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräetuun, monipuolisen ja toimivan työterveyshuollon sekä maksuttoman kuntosalin ja uimahallin.

Odotamme

Edellytämme virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, käytännön esihenkilötyössä osoitettua riittävää johtamistaitoa sekä hyvää perehtyneisyyttä varhaiskasvatus- ja esiopetusikäisten palveluihin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen lainsäädännön, palvelujärjestelmän ja pedagogiikan tuntemusta. Katsomme eduksi kokemuksen julkishallinnosta (ml. hallintoasioiden valmistelusta ja ratkaisemisesta), ymmärryksen julkisesta taloudesta sekä halun ja kyvyn seurata ajantasaista alan tutkimusta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää lisäksi päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteistä työotetta.

Arvostamme strategista näkemystä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelukokonaisuudesta ja kykyä kokonaisuuksien hahmottamiseen. Kyky ja halu yhteistyön tekemiseen ja rakentamiseen yli organisaatiorajojen on varhaiskasvatuksen johtajalle keskeinen ominaisuus.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka järjestetään perjantaina 25.10.2024. Osana rekrytointia voidaan edellyttää vastaamista erilliseen ennakkotehtävään. Lisäksi haastattelujen jälkeen hyödynnetään soveltuvuusarviointeja, jotka toteutetaan viikolla 44.

Hakulomakkeeseen sisältyy perehtymistä vaativia kysymyksiä liittyen mm. oppimisen tuen uudistukseen. Huomioithan tämän.

Virka täytetään 1.1.2025 lukien ja virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika. Varhaiskasvatuksen johtajan tehtäväkohtainen palkka on 5 409,89 €/kk. Virkasuhdetta koskee KVTES.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Kaarinan kaupunki, sivistyspalvelut/Anne Kuhmonen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen "varhaiskasvatuksen johtaja". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAA-03-149-24/fi_FI