Työnjohtaja teolliseen leipomoon!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JUHUU Työnjohtohommista ja leipomotuotannosta tietävät! Nyt avoinna vakituinen paikka TYÖNJOHTAJANA leipomossa Tampereen kupeessa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt TYÖNJOHTAJAA teolliseen leipomoon! Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Mitä tulet työssäsi tekemään? Työssäsi huolehdit tuotannon aikataulutuksesta, työjonojen etenemisestä ja tietysti tuotannon työntekijöistä. Ohjaat, koulutat ja avustat siellä missä apua tarvitaan, ja toimit tuotannon esihenkilönä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen sekä joustava päivätyö.

Mitä me sinulta toivomme? Toivomme sinulta aktiivista, yhteistyöhenkistä ja innostavaa asennetta! Aiempi työnjohtokokemus on erityisen tärkeää, ja selvää etua tehtävään saat vahvasta leipomoalan kokemuksesta sekä tuotannollisen leipomon toiminnan tuntemisesta. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut ja oma-aloitteinen ote työhön!

Mitä me sinulle tarjoamme? Me tarjoamme sinulle reilun palkan, mukavan työyhteisön sekä paikan innostavasta porukasta jossa kehittyä leipomoalan ja työnjohdon ammattilaiseksi! Palkkaus sopimuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kuulostiko juuri sinun hommaltasi? Jos kyllä, niin jätä hakemuksesi pikimmiten tai soita suoraan Samille! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, sami@taytto.fi tai puh. 050 336 5005.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/5047535-tyonjohtaja-leipomoon?promotion=1174435-trackable-share-link-te-tyonjohtaja-leipomo