Johtava sosiaalityöntekijä, aikuisten sosiaalipal, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Aikuisten sosiaalipalveluita kehitetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja rakennamme uutta organisaatiota, vuoden 2025 alusta.

Uudessa organisaatiossa on avoinna johtavan sosiaalityöntekijän virka etuuskäsittelyn tiimissä. Tehtävässä johtava sosiaalityöntekijä toimii 12 etuuskäsittelijän ja 2 talousneuvojan esihenkilönä sekä toimeentulotuen, välitystilipalvelun ja sosiaalisen luototuksen asiantuntijana.

Pääset kehittämään mm. harkinnanvaraisen toimeentulotuen kokonaisuutta sisältäen myöntämisperusteita, päätösten laatuvaatimuksia ja toimeentulotuen käsittelyn kokonaisuutta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella yhdessä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös sosiaalisen luototuksen kokonaisuus sekä välitystilien kokonaisuus.

Tässä uudessa Taloudellisen tuen ja keskitetyn neuvonnan ja ohjauksen yksikössä, toimii kolme muuta tiimiä: yhdennetty ohjaus- ja neuvonta, virka-aikaisen päivystyksen tiimi sekä toimistotiimi.

Työhön saat tukea muilta yksikön esihenkilöiltä, omilta alaisilta, palveluyksikköpäälliköltä sekä muista organisaation tiimeistä. Luvn:issa esihenkilötyön vastuisiin ja eri tilanteisiin saa tukea. Tarjoamme tehtäviin perehdytyksen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä palveluiden kehittämiseen alueella.

Mikäli taloudellinen tuki ja etenkin toimeentulotuki, kiinnostavine yksityiskohtineen kiinnostaa, tämä työ on sinulle!

Työssä on osittainen etätyömahdollisuus ja liukuva työaika (klo 7-18). Tarjoamme ajantasaiset työvälineet.

Kehitämme aikuisten sosiaalipalveluita, ja tämän myötä tehtävänkuvaan saattaa tulla muutoksia työsuhteen aikana. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti tämän vuoden puolella.

Hyvinvointialueen sosiaalityöntekijöille maksetaan sitoutumislisää 1.1.2024 -31.5.2025 aikavälillä. Sitoutumislisää maksetaan 200 euroa kuukaudessa kaikille kelpoisuusehdot täyttäville, kokoaikaisille sosiaalityöntekijöille ja johtaville sosiaalityöntekijöille. Lisät maksetaan työntekijöille neljännesvuosittain jälkikäteen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Työpaikan nimi ja osoite: Komentajankatu 5 C, 02600, Espoo
Työaika: 37h 45 min / vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, halua oppia uutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme aikaisempaa esihenkilötyön kokemusta, kokemusta toimeentulotuesta sekä aikuisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-630-24/fi_FI