Asiakaspalvelutyöntekijä vastaanottoon, Palloilu Säätiö / Eerikkilän urheiluopisto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakaspalvelutiimimme hektiseen arkeen sitoutunutta, positiivista ja asiakaspalvelulle omistautunutta joukkuepelaajaa - oletko se sinä?

Vastaanottomme palvelee urheilu-, vapaa-ajan ja yritysasiakkaitamme ympäri vuoden. Olemme tunnettuja palveluasenteestamme ja hymystämme. Teemme vastaanotossa työtä suurella sydämellä ja annamme kasvot Eerikkilän asiakaspalvelulle sekä varmistamme jokaisen vieraamme viihtyvyyden. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ylivertaisia asiakaskokemuksia, joten odotamme myös sinulta positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta.

Oletko sinä asiakaspalvelun ammattinen, joka nauttii vaihtelevista ja nopeatempoisista päivistä sekä haluaa olla mahdollistamassa eri asiakasryhmiemme vierailun onnistumisen?

Tehtävänkuvasi
-Hoidat monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä: talossa olevien asiakkaiden vastaanottaminen, majoittaminen, opastus vierailun aikana, varaustenhallinta, sekä vastaanoton taustatyöt.
-Tarjoamme asiakaspalvelua kasvotusten, puhelimitse, sähköpostilla, chatissa ja muissa sähköisissä kanavissa.
-Vastaanottopisteen yhteydessä sijaitsevan kahvilan ja shopin hoitaminen sekä kassatyöskentely on osa jokaista vuoroa.
-Vastaanottotiimi toimii myös kokouspalveluiden kanssa tiiviissä yhteistyössä ja yhteyshenkilönä paikan päällä oleville kokousryhmille.
-Työn sisältää myös useiden erilaisten järjestelmien hallinnoimista.

Odotamme sinulta:
-Monipuolista kokemusta asiakaspalvelutyöstä
-Isoksi eduksi luemme aiemman työkokemuksen vastaanottotyöstä / työskentelyn majoitusalan asiakaspalvelutehtävissä tai hotelli- ja matkailualan koulutuksen
-Hyviä tiimityötaitoja, mutta myös valmiuksia vastuun kantamiseen ja ajoittaiseen itsenäiseen työskentelyyn
-Olet oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan erilaisiin työtehtäviin. Nautit asiakkaiden kohtaamisesta, etkä hätkähdä kiireisiäkään päiviä tai nopeaa reagointia vaativia tilanteita.
-Sinulla on reipas ja ratkaisukeskeinen asenne sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot
-Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa
-Hyvät ICT-taidot ja koet luontaiseksi käyttää päivittäisessä työssä erilaisia ohjelmistoja
-Eduksi luemme, jos olet jo suorittanut anniskelu- ja hygieniapassit
-Oma kulkuneuvo on välttämätön vaihtelevien työaikojen ja julkisten yhteyksien puuttumisen takia

Tarjoamme
-Mahdollisuuden olla mukana tekemässä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kehittyvässä ja kasvavassa työyhteisössä, jossa hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen intohimomme
-Tehtävän ainutlaatuisessa ympäristössä ja positiivisessa ilmapiirissä työyhteisössä, jossa tavoitteenamme on toimia ratkaisukeskeisesti ja aidosti asiakkaiden ja kollegoiden parhaaksi
-Tuen työssäsi onnistumiseksi
Monipuoliset henkilöstöedut (mm. liikunta- ja hyvinvointietu, majoitusetu, kuntotestaukset, vaate-etu, laajat työterveyspalvelut)
-Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja asiakaspalvelijan työ on kaksivuorotyötä. Työvuorot ajoittuvat klo 7-22.00 välille asiakasvirtojen mukaan ja työpäivistä noin puolet on iltavuoroa. Työ sisältää myös viikonlopputyötä muutaman viikonlopun / kk.

Työ on kokoaikatyö (laskennallinen viikkotuntimäärä 36,25h/vko). Jos olisit kiinnostunut työstä, mutta joustavammilla osa-aikaisilla tuntimäärillä, voit myös ilmaista kiinnostuksesi tiimin ekstraajaksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eerikkilasportoutdoorresort.recruitee.com/o/vastaanotto-kahvio-asiakaspalvelutyontekija