Kaavoittaja, Imatran kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaavoittaja vastaa viranhaltijana kaupungin kaavoituksen kokonaisuudesta ja laadittavien kaavojen lainmukaisuudesta. Tehtävässä edustetaan kaavoituksen substanssia mm. kaupunkikehittämisen hankkeissa sekä kaupungin kannanotoissa sekä ohjaustehtävissä. Tehtävä voidaan muokata valittavan henkilön valmiuksien, kehittymisen ja henkilökohtaisten tavoitteiden perusteella kaavoituspäällikön viraksi.

Imatran kaupungin kaavoitus toteuttaa kaupungin kaavoitusta kokonaisvaltaisesti sekä omana työnä, että ostopalveluna. Kaavoitus vastaa osaltaan substanssiinsa liittyvistä lausunnoista, edunvalvonnasta ja kaupunkirakenteen kehittämisestä. Kaupungin kaavoitus toimii kolmen hengen tiimissä.

Kaupunkikehityksen vastuualue kattaa laaja-alaisesti koko kaupunkiympäristön ylläpidon ja kehittämisen vesihuollosta viheralueisiin. Myös maa-, vesi- ja metsäomaisuuden hallinta, sekä kaupunkisuunnittelu kuuluvat kokonaisuuteen, jonka täydentää kunnalliset viranomaispalvelut (rakennusvalvonta, ympäristöterveydenhuolto- ja suojelu, sekä jätehuolto).

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja työnkuvaasi.
Työntekijänämme saat myös
 hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet
 ePassi-edun kulttuuriin, liikuntaan ja hierontaan
 työsuhdepolkupyöräedun
 mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja vaikuttaa sen muotoutumiseen
 mahdollisuuksia työkiertoon
 perhemyönteisen työyhteisön
 hyvät työnohjaus- ja valmennusmahdollisuudet
 ennaltaehkäisevän työterveyshuollon, joka on työssä jaksamista tukevaa ja kattaa myös tarvittaessa erikoislääkärin konsultoinnin
 savuttoman työyhteisön.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja kaavanlaatijan pätevyys maankäyttö- ja rakennusasetuksen (895/1999) 3 §:n mukaisesti.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö. Käytämme hakuprosessissa myös suorahakua.

Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii laaja-alaista näkemystä ja kokemusta maankäytön suunnittelusta ja kaavoituksen eri tasoista. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme hyvää kunnallisen toimintaympäristön, erityisesti maankäyttö- ja rakennuslain asiantuntemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja tietoteknistä osaamista. Toivomme hakijalta kykyä kokonaisuuksien hallintaan, paineensietokykyä, kykyä toimia luontevasti ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa sekä kokemusta kuntasektorin toiminnasta. Arvostamme voimassa olevaa asiantuntijalautakunnan päätöstä henkilön pätevyydestä kaavan laatijaksi (esim. FISE Oy).

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Viran tehtäväkohtainen palkka on 4000 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi voidaan maksaa virkaehtosopimuksen mukaisia lisiä. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi maanantaihin 28.10.2024 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/IMA-04-3-24/fi_FI