Liikenneopettaja, CAP-Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 3.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liikenneopettaja, CAP-Autokoulu Tampere

Haluaisitko työskennellä monipuolisissa ja vastuullisissa opetustehtävissä Suomen suurimmassa kuljettajakoulutusyrityksessä ja edistää liikenneturvallisuutta? Haemme liikenneopettajakollegaa Tampereen alueelle B- ja AM120-ajokorttiluokkien koulutukseen. Liity mukaan CAPin tiimiin!

CAP-Autokoulu toimii valtakunnallisesti yli 100 paikkakunnalla. Etsimme parhaillaan liikenneopettajaa työskentelemään Tampereen Pyynikin, Hervannan ja Sammon alueilla. Voit olla joko kokenut opettaja tai liikenneopettajaharjoittelija, jolla on suoritettuna 2.1 tutkinnon osa ja jo hieman itsenäistä opetuskokemusta. Jos asut Ylöjärvellä, Lempäälässä tai Pirkkalassa, myös nämä alueet voivat kuulua ensisijaiseen työskentelyalueeseesi. Muokkaamme tehtävän juuri sinun osaamisesi, kokemuksesi ja alueellisten toiveidesi mukaan, joten hae rohkeasti meille töihin - olet aina sydämellisesti tervetullut tiimiimme!

Liikenneopettajana tehtävänäsi on kouluttaa henkilöauto- ja mahdollisesti myös mopo-oppilaita ajamaan turvallisesti ja vastuullisesti, tarjoten heille parasta mahdollista opetusta B- ja AM120-ajokorttiluokissa. CAPilla panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun ja yksilölliseen lähestymistapaan jokaista oppilasta kohtaan. Käytössäsi on laadukkaat autot sekä modernit opetus- ja työvälineet, joita kehitetään jatkuvasti. CAPin tavoitteena on parantaa liikenneturvallisuutta tarjoamalla korkeatasoisia palveluja, moderneja asiakaskokemuksia ja digitaalisia oppimismenetelmiä.

Tampereen alueen toimipisteisiimme kuuluvat Sampo, Hervanta ja Pyynikki, joissa työskentelee yhteensä noin kymmenen liikenneopettajaa. Tampereella pääset mukaan rentoon ja lämminhenkiseen tiimiin, jossa tekemisen meininki on vahva ja yhteistyö sujuu erinomaisesti. Meillä on hyvä olla, ja vaikka toimipisteitä on useampi, olemme tiivis porukka. Tapaamme usein Sammon toimipisteellä, jota voikin kutsua koko Tampereen alueen sydämeksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen liikenneopettajan työhön ja toimipisteeseesi. Jos Tampereen alueista ei ole sinulle kovin tuttu, autamme sinua tutustumaan siihen perehdytyksen aikana mahdollisimman monipuolisesti. Lisäksi voit kehittää osaamistasi säännöllisesti järjestettävissä koulutuksissamme. Saat meiltä tarvittavan tuen, jotta voit keskittyä täysillä työhösi.

Toivomme, että tulevalla opettajallamme on

- Hyvät pedagogiset taidot
- Sujuvat vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä ripaus myyntihenkisyyttä
- Itsenäinen ote työhön ja sopivasti paineensietokykyä
- Hyvä tietotekninen osaaminen ja kyky oppia uusia järjestelmiä
- Sujuva suomen kielen ja mielellään myös englannin kielen taito
- ja luonnollisesti voimassa oleva liikenneopettajalupa
- sekä mopokouluttajan pätevyys tai kiinnostus kouluttautua mopokouluttajaksi.

Olemme kasvava ja kehittyvä yritys, joka haluaa tarjota parasta mahdollista opetusta. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää innostusta uuden oppimiseen ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Yhteistyö ja hyvä tiimihenki ovat meille tärkeitä, joten odotamme tulevalta kollegaltamme positiivista asennetta ja kykyä huomioida muut. Työhön sisältyy opetuksen lisäksi myös toimistotyötä, kuten sähköistä oppilashallintaa, joten toimistotyöskentelytaidot ovat tarpeen. Kokemus sähköisistä opetusvälineistä on tässä tehtävässä hyödyksi. Vaikka englannin kielen taito onkin tässä tehtävässä tärkeää, niin kannustamme hakemaan paikkaa, vaikka se ei olisikaan vahvuutesi. Muiden kielten osaamisesta on tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen. Toivomme, että voit työskennellä kokoaikaisesti. Töitä on tarjolla myös muissa Pirkanmaan toimipisteissämme, ja jos olet valmis työskentelemään niissäkin, saat varmasti kalenteriisi mukavasti täytettä. Jos sinulle sopii kuitenkin paremmin osa-aikainen työaika, ilmoita tästä hakemuksessa.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, nykyaikaiset työvälineet, laajan perehdytyksen, koulutusta ja tuen tehtävään. Sen lisäksi saat pääsyn työterveyshuoltoon, kuntokeskusalennuksiin sekä mielen keskustelukumppaneiden palveluihin. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa teemme töitä yhdessä ja autamme toisiamme. Käytössämme on Liikenneopetusalan työehtosopimus. Ilmoitathan tuntipalkkatoiveesi hakulomakkeella.

Kiinnostuitko?

Hienoa - odotamme jo tapaamistasi. Lähetä meille hakemuksesi ja palkkatoiveesi 3.11.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja pidämme haastatteluja jo hakuaikana, joten hae meille töihin jo tänään!

Jos haluat tietää lisää tehtävästä, soita tai lähetä sähköpostia tulevalle tiiminvetäjällesi Emmille: emmi.lansivaara@cap.fi, 044 485 0504.

CAP-Autokoulun sivuilta voit lukea, mitä työntekijämme kertovat työskentelystä CAPilla: https://cap.fi/tyo-cap-autokoulussa/

Yritys

CAP-Group on Suomen ja Saksan suurin kuljettajakoulutusyritys. CAP-Groupiin kuuluu Suomen suurin autokouluketju CAP-Autokoulu ja Antin Autokoulu sekä Saksan suurin autokouluketju Rettig. CAP-Groupilla työskentelee jo yli 600 henkilöä. Tavoitteenamme on parantaa liikenneturvallisuutta laadukkailla palveluilla, nykyaikaisella asiakaskokemuksella ja digitalisoiduilla oppimisinnovaatioilla. Olemme edelläkävijä koko toimialan modernisoinnissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?38d54709