Sijaisuudet lastensuojelussa, Sospro Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 3.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei opiskelija tai jo valmistunut osaaja! Tule tekemään sijaisuuksia ja tuntitöitä lastensuojeluun!

Etsimme nyt lastenkotiimme Vaahterameän Torppaan Alavuudelle ohjaajan sijaisia. Työ lastensuojelun asuinyksiköissämme on kolmivuorotyötä, joten se sisältää ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Sijaisuudet sopivat siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen ohelle.

Vaahteramäen Torppa tarjoaa 12-17-vuotiaille huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimenpiteinä sijoitetuille lapsille turvallisen ja kodinomaisen kasvuympäristön. Torppa on perustason seitsemänpaikkainen asumisyksikkö, jossa työskentelee kahdeksan lastensuojelun sijaishuollon ammattilaista. Yksikkö on profiloitunut erityisesti neuropsykiatrisesti oireilevien ja traumataustaisten nuorten kohtaamiseen sekä heidän kanssaan työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn lastensuojelussa, erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden parissa. Tule tekemään merkityksellistä työtä mukavien työkavereiden kanssa!

Arvostamme:

Aktiivista, osallistavaa ja asiakaslähtöistä työotetta
    hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja verkostotyötaitoja
    kokemusta lasten ja nuorten kanssa tehtävästä työstä
    kykyä oppia, arvioida ja kehittää omaa työtä

Edellytämme:

Sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa tai AMK-tutkintoa
    Voit olla myös alan opiskelija (suoritettuna opinnoista jo vähintään 2/3)
    Ajokortti

Työsopimuksessa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tustustu meihin ja ota yhteyttä! Hakuaika on auki 3.11.2024 asti, mutta haastattelemme ja palkkaamme sijaisia jo hakuajan aikana.

Sospro on kotimainen lastensuojelualan yritys, joka tuottaa monipuolisia ja laadukkaita sijais- ja avohuollon palveluita Etelä-Pohjanmaalla, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Työmme perustana on usko lapsessa olevaan hyvään. Arvomme ovat rohkeus, yksilöllisyys, osallisuus ja luottamus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.sospro.fi/jobs/5044281-sijaisuudet-lastensuojelussa