ESG-päällikkö, Versowood Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua työ kansainvälisessä, kehittyvässä ja ketterässä metsäteollisuuden mielenkiintoisimmassa yhtiössä? Loistavaa. Täytä hakemus ja tule meille!

Me Versowoodilla teemme puusta tulevaisuutta. Olemme 100% kotimainen perheyritys ja metsäalan tiennäyttäjä, jonka tehdasasetuksena on hyvä henki. Uskomme intohimoiseen elämänasenteeseen, onnellisiin työntekijöihin, tyytyväisiin asiakkaisiin ja kestävään huomiseen.
Työnkuva
Tässä tehtävässä sinulla on merkittävä rooli Versowood-konsernin vastuullisuuden luotsaamisessa ja kestävyyden kehittämisessä yhdessä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Vastaat, että konsernin vastuullisuuden- ympäristönsuojelun sekä esim. energiatehokkuuden parantamisen prosessit ja -tekeminen kehittyvät niin liiketoimintatavoitteisiimme kuin nopeasti kehittyvän lainsäädännön vaatimuksiinkin nähden. Tunnistat mahdollisuuksia, joissa vastuullisuudella voidaan luoda lisäarvoa asiakkaillemme, omistajillemme sekä ympäröivään yhteiskuntaan.

Hallinnoit ja kehität vastuualueesi konsernitasoista sekä yksikkökohtaista tavoiteasetantaa, mittaamista, raportointia ja seurantaa, valmistelet kehityshankkeita ja vastaat omalta osaltasi niiden toteutuksesta. Unohtamatta vastuullisuusraportointia ja hiilijalanjäljen laskentaa.

Tämän tehtävän ensisijainen toimipaikka on Vierumäki. Tämä tehtävä vaatii työskentelyä eri toimipaikoissamme ja vaatii sen vuoksi mahdollisuutta liikkua joustavasti. Käytössämme on maltillinen lähi-ja etätyönhybridimalli, joka tuo joustavuutta työskentelyyn. Tässä tehtävässä menestyminen kuitenkin vaatii läsnäoloa tuotantoyksiköissämme.

Osaaminen
Odotamme vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Mikäli kokemusta ei ole ehtinyt tämän kaltaisessa tehtävässä kertyä, odotamme sinulta innostunutta asennetta ja halua kehittyä ESG-ammattilaiseksi meidän kanssa.

Toivomme selkeää sisäisen asiakaslähtöisyyden ymmärrystä, hands-on asennetta ja että olet työskentelytavoiltasi systemaattinen ja joustava. Mekaanisen metsäteollisuuden tai metsätalouden tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme
Monipuolisen ja laajan toimintakentän, jossa pääset kehittämään ja luomaan toimintatapoja, jotka nostavat toimitamme ennestäänkin korkeaa tasoa.

Konsernissamme on ollut ja on ympäristöpäällikkö mutta tämän kaltainen tehtävä on uusi. Voit siis oppia, kehittyä ja kehittää. Meillä on mukavat työkaverit ja toimivat yhteistyökumppanuudet, joiden kanssa on helppo toimia. Et jää yksin, vaikka tehtäväsi on hyvin erityinen.

Tarjoamme turvallisen ja terveellisen työyhteisön, turvallisuus on meillä kaiken toiminnan perusta.

Mukavat ja tyytyväiset työkaverit, 86 % työntekijöistämme on tyytyväisiä työnantajaansa. Meillä viihdytään ja välitetään.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin!

Täytämme tehtävän heti kun oikea henkilö löytyy, jätä siis hakemuksesi tässä palvelussa pikaisesti, kuitenkin viimeistään 27.10.2024.

Lisätietoa tehtävästä antaa: henkilöstöjohtaja Riikka Yli-Leskijärvi sähköpostilla riikka.yli-leskijarvi@versowood.fi tai puhelimitse 040 674 7711, parhaiten saa kiinni arkisin klo 8-9 tai klo 16-17.

Versowood on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja, joka luo puun takaa tulevia ratkaisuja yli 75 vuoden kokemuksella. Työllistämme noin 900 henkeä 14 paikkakunnalla ja liikevaihtomme on lähes 508 miljoona euroa. Kotimaisena perheyrityksenä teemme työtä sydämellä, tinkimättömästi ja viimeisen päälle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://public.jobilla.com/landing-pages/bm3xg-esg-p%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6-versowood-konserniin-vierum%C3%A4elle