Muu sosiaalialan erityisasiantuntija, Sotek-säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palveluesihenkilö

Olet etsimämme työkaveri, jos olet sosiaalialan ammattilainen ja sinulla on kokemusta esihenkilönä työskentelystä. Työpäiväsi kuluvat moniammatillisen tiimin vetäjänä, sosiaalipalvelun asiakkaiden parissa sekä aktiivisessa verkostotyössä palvelualueella. Tiimissä johdettavia on maltillinen määrä, mikä mahdollistaa laadukkaan esihenkilötyön. Jokainen päivä on omanlaisensa, mikä tekee työstä mielenkiintoisen.

Haemme nyt valmentavaa Palveluesihenkilöä Itä-Uudenmaan tiimiin.

Itä-Uudenmaan alueella Loviisassa ja Porvoossa, toimii kaksi palveluesihenkilöä, jotka jakavat palvelualueen esihenkilötyön. Alueella toimii kolme valmennusyksikköä sekä Omia Polkuja -hanke Porvoon Kumppanuustalo Myötätuulessa.

Palvelualueen esihenkilöt muodostavat tiimin palveluiden johtamiseen ja tekevät seinättömästi yhteistyötä eri yksiköiden välillä. Lisäksi Itä-Uudenmaan palveluesihenkilöt jakavat tiimissä Kymenlaakson esihenkilöiden kanssa osaamista ja kokemuksia sekä yhdessä kehittävät esihenkilötyötä Sotek-säätiöllä. Esihenkilöt tekevät myös tiivistä yhteistyötä esimerkiksi alueen monialaisen työelämäpalvelun, sosiaalitoimen sekä eri koulutusorganisaatioiden kanssa.

Henkilöstöjohtamisen lisäksi esihenkilöt osallistuvat asiakkaiden valmennustyöhön. Sosiaalialan ammattilaisen tehtävänä on ohjata ja tukea valmentautujiamme erilaisissa elämäntilanteissa, kohti työelämää ja uusia uria. Teemme valmennusta työn lomassa näyttäen myös omaa esimerkkiä.

Olet etsimämme työkaveri, jos:

-Haluat luoda asiakkaan elämään ja ajatteluun muutosta kohti parempaa tulevaisuutta
-Sinulla on sosiaalialan AMK-tutkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja), sosiaalialan YAMK- tutkinto katsotaan eduksi.
-Sinulle on tärkeää henkilöstön hyvinvointi ja valmentava työote.
-Sinulla on kokemusta sosiaalipalveluista, vammaispalveluista, kuntouttavasta työtoiminnasta sekä esihenkilötyöstä vähintään kahden vuoden ajalta.
-Verkostotyö on vahvuutesi ja verkostoissa uit kuin kala vedessä.
-Olet hyvä tyyppi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työssä onnistuaksesi toivomme sinulta joustavuutta työtehtävien suhteen sekä kykyä rakentaa päiväohjelmasi nopeasti. Oman kalenterin hallinta ja oman työn johtaminen ovat napakasti hyppysissäsi. Langat pysyvät käsissäsi muuttuvissakin tilanteissa. Olet tiimissäsi luottohenkilö ja ihmiset ympärilläsi ovat sinulle kiitollisia siitä.

Yksi arvoistamme on jatkuva parantaminen. Ajattelemme, että koskaan ei ole aivan valmista - aina voi parantaa. Kehittämismyönteisen työkulttuurimme ansiosta sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ja muun henkilökuntamme työtä.

Motivoivien ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi meillä sinua odottavat muun muassa huipputyöyhteisö, rento ilmapiiri tekemisen meiningillä maustettuna, ilmainen työterveys ja kattavat lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut E-passilla, jolla pääset esimerkiksi hierontaan tai jopa yksityiseen hammashoitoon.

Sotek-säätiö sr auttaa asiakkaitaan suuntaamaan kohti omannäköistä työelämää, vahvaa elämänhallintaa ja osallisuutta. Tarjoamme parempaa ja monipuolista tekemistä, joka edistää työllistymistä ja yhteisöllisyyttä, kasvattaa osaamista ja tuo uutta sisältöä asiakkaidemme elämään. Tätä työtä teemme Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla. Henkilökuntaa meillä on noin 130 ja päivätasolla palveluissamme on noin 400 asiakasta. Tervetuloa meidän työkaveriksemme! Meille saa ja pitää tulla juuri sellaisena kuin olet.

Työsuhteen alussa valitun työntekijän tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteissa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haluatko olla osa rentoa ja kannustavaa työympäristöä, jossa autamme tukea tarvitsevia ihmisiä eteenpäin omassa elämässään? Jos vastasit kyllä, nyt on sinun aikasi hakea!

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Katri Arvila, katri.arvila@sotek.fi, 044 777 0367

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera sähköpostitse osoitteeseen: rekry@sotek.fi

Työpaikan osoite: Pajatie 6, Porvoo
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa, alkaen tammikuussa 2025.
Palkkaus: Avainta tes, HAA + esihenkilölisä
Haku päättyy:31.10.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:katri.arvila@sotek.fi