Välinehuoltaja, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei välinehuoltaja, kiinnostaisiko sinua työ korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin tukena? Etsimme kokoaikaista ja vakituista välinehuoltajaa Helsingin Töölön palvelupisteellemme. Tehtävä alkaa 9.12.2024 tai sopimuksen mukaan.

Välinehuoltajana vastaat pääasiassa hammashoidon instrumenttien välinehuoltoprosessista. Työnkuvaasi kuuluu myös huolehtia pienessä määrin yleisterveyden instrumenttien huoltoprosessista.

Odotamme sinulta välinehuoltajan ammattitutkintoa tai välinehuoltoalan perustutkintoa, riittäviä IT-taitoja esim. ohjeiden päivittämiseen sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta välinehuoltajan työstä suunterveydessä.

Moniammatillisessa työyhteisössämme vallitsee hyvä ja kannustava työilmapiiri. Työsuhteesi alussa saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja lupaamme ettet jää työsi kanssa yksin myöhemminkään. Töölössä kanssasi työskentelee neljä muuta välinehuoltajaa.

Työskentelemme vain arkisin välillä 7.30-16.00. Käytössämme on vuosityöaika, joka tuo joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Meillä on käytössämme kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä ePassi-virike-etu. Lisäksi järjestämme erilaista työhyvinvointia tukevaa toimintaa.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme AVAINTA ry:n ja Sote ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaryhmä on SIB, jolloin kokoaikaisen välinehuoltajan palkkahaitari osaamisen mukaan on 2297-2487 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksamme työn vaativuuden arviointiin perustuvaa lisää, jonka suuruuteen vaikuttavat esimerkiksi osaaminen ja koulutus.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä hakuaikana antavat maanantaista perjantaihin klo 8-14 vastaavat suuhygienistit Sari Niskavaara, puh 041 730 8258 ja Päivi Rämö, puh 046 876 9111.

Jätäthän tietosi rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 20.10.2024. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Valintapäätös pyritään tekemään viikolla 44.Me YTHS:llä tarjoamme opiskeluterveydenhuollon palveluja ja teemme terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyötä välittävällä ja yhdenvertaisella otteella. Takaamme laadukkaat, tasavertaiset ja saavutettavat terveydenhuoltopalvelut osaavien ammattilaisten, kohdennetun palveluvalikoiman ja digitaalisten palvelujen avulla. Huolehdimme noin 300 000 korkeakouluopiskelijan terveydestä, hyvinvoinnista ja opiskelukyvystä yli tuhannen ammattilaisen voimin 23:lla omalla palvelupisteellä eri puolilla Suomea. Tavoitteemme on rakentaa inhimillisempää työelämää ja yhteiskuntaa. Autamme jokaista onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteensa, niin opinnoissa kuin työssäkin. Terveempi tulevaisuus rakennetaan yhdessä. Lisätietoja: www.yths.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/b371ca2c-df00-4b56-a849-4199856787e8