Lähihoitajia määräaikaisiin sijaisuuksiin ja keik, Neuroliitto ry, Finlands Neuroförbund rf
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Neuroliiton monipuolinen ja moderni palvelutalo Pihapihlaja sijaitsee Seinäjoella Huhtalan kaupunginosassa. Palvelutalo tuottaa monenikäisille neurologisia sairauksia sairastaville pitkä- ja lyhytaikaista palveluasumista, henkilökohtaista apua sekä päivätoimintaa. Meillä eletään täysillä, sairauksista huolimatta.

Haemme nuorekkaaseen ja kehitysmyönteiseen joukkoomme kinestetiikan laatuyksikköön HOITAJIA määräaikaisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön.

Pitkissä sijaisuuksissa työtä on kokoaikaisesti, mutta voimme sopia joustavasti osa-aikatyöstäkin, esim 80% työajasta. Pitkien sijaisuuksien kesto on arviolta 2-12 kuukautta. Keikkatyöhön kutsumme tarvittaessa yleensä päiväksi-pariksi, satunnaisesti tarjolla voi olla viikkojenkin pituisia keikkoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn innostavassa työyhteisössä. Panostamme perehdyttämiseen ja meillä pääset laajentamaan ammattitaitoasi kinestetiikan ja monipuolisten työtehtävien parissa. Voit myös suorittaa meillä LOVen, jos sinulla ei vielä ole sitä.

Meillä viihdytään ja pääset vaikuttamaan työvuoroihin sekä työn tekemiseen. Meillä on johtaminen kunnossa - Lähiesihenkilöt tukevat hyvinvointia työssä ja työntekijöiden onnistumista työtehtävissään. (Henkilöstökysely 2023). Lähihoitajan tutkinnon oppisopimuksella Pihapihlajassa loppuunsuorittanut, nyt lähihoitajana työskentelevä Bhuparaj kertoo: "Olen todella ylpeä siitä, kuinka paljon olen oppinut ja kehittynyt. Työpaikka tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita ja oppimismahdollisuuksia, mikä pitää minut motivoituneena ja innostuneena."

Työnkuvaasi kuuluu:

- Asiakkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa, kuten peseytymisessä, pukeutumisessa ja ruokailussa.
- Lääkehoidon toteuttaminen ja terveydentilan seuranta.
- Yksilöllisen hoitosuunnitelman toteuttaminen ja päivittäminen.
- Kommunikointi asiakkaiden, heidän läheistensä ja muun hoitohenkilökunnan kanssa

Edellytämme sinulta:

- Lähihoitajan tutkintoa ja voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, huomioimme myös loppuvuoden aikana valmistumassa olevat hakijat
- Kykyä työskennellä tiimissä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Sitoutumista asiakaslähtöiseen ja laadukkaaseen hoivaan
- Valmiutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa jaksotyössä (3-vuorotyö)
- Suomen kielen taito tehtävien hoitamiseen tarvittavalla tasolla
- Kokemus neurologisten sairauksien hoidosta ja apuvälineosaaminen katsotaan eduksi.

Mielenkiintoisen työn ja mukavan työympäristön lisäksi tarjoamme sinulle:

- Palkkaus kokemuksen mukaan: 2463,76 e/kk - 2656,10 e/kk (Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G20C + Neuroliittolisä 100 eur/kk)
- Lisäksi 50 euron saatavuuslisä 31.12.2024 asti
- Rekrybonus 1000 euroa uusille hoitajille pitkissä vähintään 12 kk työsuhteissa maksetaan 6 kuukauden työskentelyn jälkeen
- Epassi hyvinvointi/liikunta/kulttuurietu max.300 euroa vuodessa
- Laaja työterveyshuolto
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
- Työpaikalla ilmainen kahvi/tee ja kerran viikossa pullaa tms

Lue lisää Pihapihlajasta Palvelutalo Pihapihlaja - Palvelutalo Palvelutalo(https://palvelutalo.fi/pihapihlaja/) ja katso, mitä tulevat työkaverisi kertovat hoitajan työstä Neuroliitossa: Millaista on hoitajan työ neurologista sairautta sairastavien palvelutalossa? (youtube.com)(https://www.youtube.com/watch?v=2WbxTCsdy7w)

Lisätietoja voit kysyä palvelutalon johtajalta Irmeli Mäkiseltä puh. 0400 765268, irmeli.makinen@neuroliitto.fi (arkipäivisin kello 9-15) Hakuaika on 27.10.2024 asti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Olemme tupakoimaton työyhteisö. Edellytämme tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Tervetuloa mukaan moniammatilliseen joukkoomme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://neuroliitto.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=120&jbid=15