Rengasasentaja sesonkiin, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 12.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ahkeria rengasasentajia syksyn sesonkiin Tampereella toimivalle asiakasyrityksellemme!

Työn kuvaus:

Rengasasentajana teet renkaiden vaihtoja ja pesua sekä osaamisesi mukaan mahdollisesti myös vanteille asennuksia ja tasapainotuksia. Työt alkavat loka-marraskuun vaihteessa ja jatkuvat noin 1,5kk. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8-17 välille. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Tarjoamme:

Asiakkaamme tarjoaa mukavan ja simppelin kausityön, reilun palkan sekä mukavan työporukan. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut.

Odotamme:

Odotamme aikaisempaa kokemusta ainakin yhden sesongin ajalta, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa.

Eduksi katsotaan kokemus vannetöistä ja rengaskoneiden hallinnasta.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä yhteystietosi parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/23020294