Johtaja, sosiaalialan laitokset, Suomen Kuntolat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yksikönjohtajaksi uuteen lastensuojeluyksikköön Orimattilaan?

Etsimme alkuvuodesta 2025 Orimattilaan avautuvaan lastensuojelun vaativan sijaishuollon yksikköömme yksikönjohtajaa.

Orimattilan Kuntola sijaitsee 3,6 kilometrin päässä Orimattilan keskustasta, luonnon helmassa, idyllisessä pihapiirissä. Kuntoutusyksikkömme on tarkoitettu 8-17 vuotiaille lapsille ja nuorille. Yksikössä on 12 paikkaa, jotka on jaettu kolmeen pienyksikköön. Yksikkö tarjoaa vaativaa sijaishuoltoa kehitysvammaisille sekä autisminkirjon lapsille ja nuorille, joilla voi olla vaikeita psyykkisiä tai neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia. Henkilöstömitoituksemme on erittäin korkea, joka mahdollista lasten ja nuorten kohtaamisen yksilöllisesti ja turvallisesti. Ensisijainen tavoitteemme on tarjota Kuntolan lapsille ja nuorille vakaata, toiminnallista arkea aikuisjohtoisesti.

Yksikönjohtajana vastaat yhdessä tiimin kanssa lasten ja nuorten kasvatus-, hoito- ja kuntoutustyöstä. Voit olla koulutukseltasi sosionomi, sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti tai sinulla on muu lastensuojeluun soveltuva sote- tai kasvatusalan korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta kokemusta lastensuojelutyöstä sekä osaamista kehitysvammatyöstä tai psykiatrisesta työstä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta esihenkilötyöstä.

Haluamme, että työotteesi on positiivinen, kannustava ja uskallat myös tarvittaessa puuttua ja ohjata tiimiä oikeaan suuntaan. Huomaat onnistumiset ja vahvuutesi ovat vuorovaikutuksessa sekä ihmisten kohtaamisessa. Orimattilan yksikössä tulee työskentelemään myös kaksi vastaavaa ohjaajaa ja terapeutti, joiden kanssa luotsaatte yhdessä yksikön arkea. Työskentelymme tukena on myös muita erityistyöntekijöitä kuten psykiatri. Pääset mukaan valitsemaan uutta moniammatillista tiimiäsi sekä suunnittelemaan ja kehittämään uuden kuntoutusyksikön arkea.

Tarjoamme sinulle Kuntolassa:
- Pienen asiakasryhmän ja suuren henkilöstömitoituksen, sekä valmiin toimintakonseptin.
- Toimivat tukipalvelut, tukea työhön. Pyrimme siihen, että yksikönjohtaja ei hautaudu paperivuoriin tai välilliseen työhön. Meille on tärkeää, että käytät aikasi tiimin johtamiseen ja yksikön arjen sujumisen tukemiseen. Et jää yksin arkeen. Saat paljon tukea ja sparrausta johtamiseen omalta esihenkilöltäsi sekä kollegoiltasi ja tiimiltäsi.
- Matalan organisaation ja selkeät vastuualueet.
- Selkeän työajan, ei 24/7 päivystysvelvollisuutta.
- Innostavan ja kehittyvän yrityskulttuurin, jossa panostetaan yhdessä tekemiseen ja oppimiseen.
- Meillä viihdytään! Työntekijöiden vaihtuvuus on meillä todella pieni. Tiimeissämme on positiivinen meininki ja vaalimme hyvää ilmapiiriä.
- Kilpailukykyisen palkan.
- Hyvät henkilöstöedut esimerkiksi Smartum liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepolkupyörä ja kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Yksikön toiminnan on suunniteltu käynnistyvän alkuvuodesta 2025. Tarkemmasta töiden aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyvät tiedustelut: to 10.10 klo: 8-10 ja ke 16.10 klo: 15-17 HR-päällikkö Mirva Saarela: mirva.saarela@kuntolat.fi, p. 050 325 1496.
Tutustu meihin lisää www.kuntolat.fi tai nappaa seurantaan Kuntolat somessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mirva.saarela@kuntolat.fi