Työharjoittelupaikat 2025, Metsänhoitoyhdistys Et, Töitä Suomesta työvoimapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko reipas metsäalan opiskelija ja valmis itsenäiseen työskentelyyn maastossa?

Etsimme kymmentä, ensisijaisesti 2. ja 3. vuosikurssin metsäalan opiskelijaa, työharjoitteluun yhdistykseemme. Harjoittelupaikat sijoittuvat eri puolelle toimialuettamme.

Harjoittelu sisältää erittäin monipuolisen paketin metsä- ja operaatioasiantuntijan työtehtäviä mm. puukaupan, metsänhoidon, metsänuudistamisen, puunkorjuun ja laadunvalvonnan parissa. Lisäksi kartutat kokemustasi itsenäisestä-, tiimi- ja asiakaspalvelutyöstä.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat reipas ja sitoutunut asenne työhön sekä valmiudet itsenäiseen työskentelyyn maastossa.

Yhdistyksessämme työskentelee ammattitaitoinen, motivoitunut ja kehityshenkinen porukka. Työskentelyilmapiiri on avoin. Asiakkaiden antamat palautteet ovat metsänhoitoyhdistysten valtakunnan kärkitasoa. Hyvin hoidettu opiskelijoiden perehdytys monipuolisiin työtehtäviin on meillä luonnollisesti keskeisessä roolissa.

Kesän 2024 harjoittelijamme kuvasi kokemuksiaan seuraavasti:
"Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon työilmapiiri oli vertaistaan vailla ja se loikin hyvät edellytykset kaiken ilon ja hyödyn harjoittelusta irti saamiselle. Kesä opetti minulle valtavan paljon metsätaloudesta sekä Metsänhoitoyhdistyksestä ja sen toiminnasta. Tutustuin samalla laajalla rintamalla metsäalan ammattilaisiin. Kannustankin jokaista opiskelijaa ottamaan kaiken mahdollisen hyödyn irti harjoittelustaan eli kannustan lämpimästi hakemaan harjoitteluun Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savoon!"

Harjoittelupaikkoja on tarjolla kymmenelle opiskelijalle, ja niiden kysyntä on ollut kovaa, joten tuothan hakemuksessasi esille miksi juuri sinun tulisi tulla valituksi. Harjoittelun kesto on neljä kuukautta 7.4.2025 alkaen. Harjoittelijoiden esihenkilöinä toimivat alueesta riippuen asiakkuuspäälliköt Vesa Väänänen ja Petteri Käyhkö.

Kiinnostuitko työharjoittelusta meillä? Siinä tapauksessa laita hakemuksesi linkin kautta viimeistään torstaina 31.10.2024. Pyydämme tässä vaiheessa jo huomioimaan, että haastatteluun kutsutuille pidetään työhaastattelut 13.11. Savonlinnassa ja 14.11. Mikkelissä.

Lisätietoja antavat Vesa Väänänen p. 0400 754 252 vesa.vaananen@mhy.fi ja Petteri Käyhkö p. 040 357 1050 petteri.kayhko@mhy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/5043933-mhy-etela-savo-tyoharjoittelupaikat-2025