Kesä 2025: Lääkäriksi Keski-Suomeen kesällä 2025!, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tulevan kesän 2025 ajaksi määräaikaisiin virkasuhteisiin

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄREITÄ

avosairaanhoidon vastaanotoille Saarijärvelle ja Karstulaan (5), Viitasaarelle ja Pihtiputaalle (3), Laukaaseen (2), Sampoharjuun ja Hankasalmelle (2), Palokkaan ja Uuraisille (2), Joutsaan (1), Muurameen (1) sekä Jyväskylään Kyllön (4) ja Novan (3) terveysasemalle. Toimipiste on sovittavissa joustavasti, ja työn ajankohta voi sijoittua toukokuun ja elokuun väliselle ajalle. Ajankohta työjaksolle on sovittavissa joustavasti oma tilanteesi huomioiden, ole rohkeasti yhteyttä!

Avosairaanhoidon terveyskeskuslääkärityö pitää sisällään sekä kiireellistä että kiireetöntä vastaanottotyötä ja sektorityötä sovitusti tai mielenkiinnon ja osaamisen mukaan (neuvolatyö, osastotyö ja ikäihmisten sektorityö). Työhön kuuluu myös päivystystä, mutta sen määrä on maltillinen. Työnkuvaan on mahdollisuus vaikuttaa ja myös osa-aikainen työaika on mahdollinen.

Vastaanottotyö perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön ja useimmissa paikoissa on käytössä tiimimalli. Eri erikoisalojen ja ammattilaisten konsultaatio on helppoa. Senioritukea on saatavilla vaivattomasti, jonka lisäksi satsaamme hyvään työilmapiiriin.

Työyhteisömme koostuvat ammattitaitoisesta, osaavasta ja kehittämismyönteisestä henkilöstöstä ja jokainen työyhteisömme on omalla tavallaan uniikki. Meillä on erilaisia sosiaali- ja terveyskeskuksia pienistä 2-4 lääkärin terveysasemista ja suuriin 20-30 lääkärin sairaaloihin.

Tutustu toimintaamme ja työyhteisöihimme alta löytyvistä linkeistä ja löydä sinulle sopiva työyhteisö! Lisätietoja työyhteisöistä ja tietyn terveysaseman toiminnasta voit tiedustella suoraan terveysasemien ylilääkäreiltä, yhteystiedot löytyvät ilmoituksen lopusta.

---------------------------------------------

Voit hakea kesän ajan sijaisuutta, kun olet suorittanut lääketieteen viidennen vuoden opinnot (lääketieteen kandidaatti). Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus tapahtuu Keski-Suomen hyvinvointialueen palkkausperiaatteiden mukaan, kysy lisää!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvä lääkärien työehtosopimuksen mukaan. Viransijaisuuteen valittavan on tarvittaessa esitettävä terveydentilaa koskeva selvitys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623589/fi_FI