Elintarvikepesijä, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 12.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme elintarvikepesijää Ylöjärvelle!

Työn kuvaan kuuluu elintarviketehtaan tilojen siivousta iltaisin ma-pe välillä. Töitä tarjolla 25h/vko minimissään, joskus voi olla lauantaivuoroja, mutta ne sovitaan aina erikseen. Työaika alkaa aina 14.30-15.00 välillä, työvuoron kesto vaihtelee, mutta on aina vähintään 5h. Työtä tehdään alkuperehdytyksen jälkeen täysin yksin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan vakituisena Henkilöstöliigan kanssa ja koeajan jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaamme kirjoille.

Odotamme hyvää fyysistä kuntoa ja sellaista asennetta, että et säikähdä likaisempia olosuhteita, myöskin täytyy olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Oman auton käyttö mahdollisuus myöskin suuri etu työpaikan sijainnista johtuen. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme vakituisen osa-aika työn, vaikka koulun tai toisen työn ohelle. Työsuhteen ehdot määrittyvät kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan ja palkkaus on 13,58€/h + lisät. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Hyytinen, p. 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/23012555