Asiantuntija, taloudelliset tuet, Työllisyyspalve, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiantuntijana tehtävänäsi on tukea uusia yrityksiä ja yrittäjiä sekä valmistella starttirahapäätöksiä uusille yrittäjille. Arvioit itsenäisesti yritystoiminnan kannattavuuden edellytyksiä, kilpailutilannetta ja avainhenkilöiden osaamista. Haluat edistää yrittäjyyttä ja yrittäjämyönteistä elinkeinokulttuuria Espoossa. Toimit lisäksi asiantuntijana Business Espoon verkostoissa ja olet tarvittaessa mukana järjestämässä yhteistyökumppanien kanssa tilaisuuksia, tapahtumia ja koulutuksia.

Tehtävänäsi on:
Huolehtia starttirahaan liittyvistä prosesseista, seurannasta ja raportoinnista
Huolehtia omalta osaltasi starttirahaan liittyvästä neuvonnasta ja asiakaspalvelusta
Toimia omien yritysasiakkaidesi vastuuasiantuntijana ja arvioida aktiivisesti heidän palvelutarvettaan
Tehdä viranomaispäätöksiä aloittavien yritysten starttirahaan liittyen säädösten mukaisesti

Jos olet asiakaslähtöinen ja laaja-alainen yritystoiminnan ammattilainen tai sinulla on vahvaa kiinnostusta syventää osaamistasi, tämä tehtävä voi olla sinua varten.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen, kun haastattelut on saatu päätökseen. Tämän rekrytoinnin haastattelujen suunnitellut ajat ovat viikolla 44. Pidämme myös videohaastattelukierroksen ennen henkilökohtaisia haastatteluita.

Työpaikan nimi ja osoite: Työllisyyspalvelut, Komentajankatu 5 C, Espoo
Työaika: 36 h 15 min vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Kielitaito: Tehtävän hoidossa tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan muu monipuolinen kielitaito.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset tuloshakuisen, tavoitteellisen ja asiakaslähtöisen työotteen. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta tai osaamista kannattavan yritystoiminnan edellytysten arvioinnista. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet joustava ja tarkka.

Arvostamme yritysten starttirahaan, järjestelmiin sekä lainsäädäntöön liittyvää substanssiosaamista. Työvoimapalveluiden ja Uudenmaan työmarkkinoiden tuntemus katsotaan eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan.

Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-161-24/fi_FI