Asiantuntija sähkölaitteistojen tarkastustehtävii, Inspecta Tarkastus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävässä huolehdit itsenäisesti pääasiassa erilaisten kiinteistöjen, teollisuuskokonaisuuksien ja verkkoyhtiöiden sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastuksista, sekä muista teknisistä sähkötarkastuksista. Tukenasi on laaja, arvostettu ja ammattitaitoinen henkilöstö. Toimialueesi voi olla Varsinais-Suomi sekä Satakunta ja työhönottopisteesi on Kiwan Turun tai Porin toimisto.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto, sähkövoima-alan insinöörin tai sähkövoima-alan teknikon tutkinto) ja S1-pätevyystasoon vaadittava määrä sähkötekniikan opintoja. Lisäksi sinulta löytyy useamman vuoden työkokemus esimerkiksi tarkastustehtävistä, suunnittelusta ja urakoinnista, sähköasennuksista, käyttö- ja kunnossapitotehtävistä tai sähkö- ja energiateollisuuden tehtävistä. Sähköalaan liittyvien säädösten ja vaatimusten tuntemus on edellytys työlle. Arvostamme jos sinulta löytyy valmiiksi Sähköpätevyys 1.

Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Olet halukas toimimaan myös myynnillisessä roolissa asiakkaita kontaktoiden. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja opastavan kokemuksen. Työssäsi tarvitset lisäksi hyvää suomen kielen taitoa, sekä matkustusvalmiutta Suomessa. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa ja vakaassa yrityksessä. Kiwa on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwalaiset viihtyvät ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat viimeistään 20.10.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Christian Sjöblom, puh. 040 843 5831 tai etunimi.sukunimi@kiwa.com. Ole rohkeasti yhteydessä, jos herää kysyttävää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/