Preinstallation Specialist, StarIT Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehdään yhdessä työelämästä miellyttävämpää, yksinkertaisempaa ja tuottavampaa - kaikille! Kulttuuri, teknologia ja työympäristö ovat avainasioita, jotka auttavat yrityksiä parantamaan digitaalista työntekijäkokemusta. Autamme kasvuyrityksiä hybridityössä, prosesseissa ja teknologiassa.
Star IT on perustettu vuonna 2011. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, ja palvelemme kansainvälistyviä asiakkaitamme esimerkiksi Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Espanjassa sekä USA:ssa.
Etsinnässä on SENIOR DELIVERY SPECIALIST Espoon toimipisteellemme. Tässä roolissa pääset palvelemaan mahtavien asiakkaidemme työntekijöitä monipuolisesti erilaisissa arjen IT-haasteissa eri kanavia pitkin. Tehtävät voivat liittyä melko laajallakin skaalalla erilaisiin IT-laitteistoihin, ohjelmistoihin tai palveluihin. Tukenasi ovat oman End User Services-tiimisi lisäksi myös muut yrityksemme huippuasiantuntijat. Yksin ei siis tarvitse jäädä!
Ollaksesi meille sopiva tyyppi, tunnistathan nämä asiat itsestäsi:

Olet kartuttanut työkokemustasi tietokoneiden ja laitteiden esiasennuksesta ja tilausprosesseista jo jonkin verran,
Hallitset vähintään osan seuraavista teknologioista: M365, Google Workspace, Microsoft Intune, Jamf tai muu laitehallinta,
Apple Business Manager ja Autopilot ovat sinulle tuttuja
omaat tiedonhakutaitojen lisäksi myös uteliaisuutta selvittää ongelmia itsenäisesti,
kommunikoit asiakkaiden kanssa yhtä mielelläsi niin puhelimitse kuin sähköisia kanavia pitkin,
asiakaslähtöisyytesi ja asiakaspalveluasenteesi säilyvät priimana myös kiireisinä päivinä,
kykenet priorisoimaan asioita ilman suurempaa tuskanhikeä,
viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä kirjallisesti ja suullisesti (vaatimus, että molemmat kielet sujuu).
Erityisen ilahtuneita olemme, jos sinulta löytyy osaamista Windowsin lisäksi myös Linux- ja macOs ympäristöistä, Powershellistä ja Pythonista. Microsoftin laitehallintaan liittyvät sertifikaatit ovat ehdottomasti eduksi sekä kokemus tietokoneiden kokoonpanoista.

Me puolestamme tarjoamme sinulle:

taitavat ja poikkeuksellisen mukavat työkaverit (tule ja totea itse),
elämää helpottavan liukuvan työajan ja joustavan hybridityön,
modernit ja monipuoliset työskentelytilat Keilarannassa metron läheisyydessä,
kattavat työsuhde-edut, joilla tuemme hyvinvointiasi (mm. Epassi, työsuhdepyörä, kuntosali, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, virvokkeet toimistoilla).

Eikä tietysti sovi unohtaa upeaa mahdollisuutta työskennellä viimeisimpien teknologioiden ja mielenkiintoisten kansainvälistyvien asiakkaidemme parissa! Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Aloituksen osalta toiveemme on "mitä nopeammin, sitä nopeammin".
Ilmianna itsesi CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen muodossa viimeistään 14.10.2024. Haastattelemme porukkaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana, joten ei kannata jäädä turhaan ihmettelemään. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisla Parviainen arkisin klo 9-15, +358504418232 / kaisla.parviainen@starit.fi. HUOM: Hakemukset hakulomakkeen kautta, EI sähköpostiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2809&ProjectId=143586&DepartmentId=18961&MediaId=4630&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol