Työnjohtaja, Valmet Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko etsimämme aikaansaava ja yhteistyökykyinen osaaja, jolla on kokemusta työnjohtotehtävistä?

Valmetin Fabrics- liiketoimintayksikössä Juankoskella valmistetaan märkäviiroja paperi- ja kartonkiteollisuuteen. Tehdasalueella sijaitsee tuotannon lisäksi mm. modernit tuotekehitys- ja laboratoriotilat. Juankosken tehtaalla työskentelee noin 180 ammattilaista.
Haemme nyt Juankoskelle aloitekykyistä, itsenäiseen työhön kykenevää ja vastuuntuntoista Työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat oman osaston töiden ohjaus, tiimin johtaminen, työturvallisuuden ja laadun valvonta sekä muut kehitys- ja työnjohtotehtävät.
Työtä tehdään hyvässä ja arvostavassa yhteistyössä oman tiimin ja muiden osastojen asiantuntijoiden kanssa. Työ on päivätyötä.

Mitä odotamme sinulta
- Tehtävään soveltuva tekninen koulutus
- Kokemus esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi
- Omaat erinomaiset yhteistyötaidot
- Organisointikykyä
- Sujuvat IT-taidot
- Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito ja aikaisempi kokemus tehdastyöskentelystä katsotaan eduksi

Menestyäksesi työnjohtajana sinulla tulee olla ennen kaikkea erinomaiset vuorovaikutustaidot ja halua kehittyä esihenkilönä. Toimit joustavasti erilaisten ihmisten kanssa ja yhdessä tekeminen on sinulle luontevaa. Innostut työstäsi ja innostat esimerkilläsi myös muita ongelmien ratkaisuun. Pyrit toiminnallasi edistämään työpaikan turvallisuuskulttuuria sekä jatkuvan parantamisen mallia.

Mitä tarjoamme
Tarjoamme sinulle monipuolisen esihenkilötehtävän Juankoskella, jossa pääset kehittämään työskentelytapoja, viemään toimintaamme eteenpäin ja saavuttamaan näkyviä tuloksia. Pääset kehittymään esihenkilönä ja asiantuntijana kansainvälisessä yhtiössä ja saat meiltä myös hyvän perehdytyksen sekä tietenkin ison yrityksen edut ja mahdollisuudet.

Lisätietoja
Haluatko kuulla enemmän? Lisätietoja antaa Iiro Järveläinen, Production Manager, puh.0504654612 , tai sähköpostitse iiro.jarvelainen@valmet.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2024. Tehtävä alkaA sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä. Haastatteluja käydään jo hakuaikana.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen:
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 19 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme.

www.valmet.com/careers
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valmet.wd3.myworkdayjobs.com/External/job/Juankoski/Supervisor_R38458-1