Tarvittaessa töihin kutsuttava hammashoitaja, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 30.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Hammas Mehiläiseen Seinäjoen toimipisteeseen hammashoitajaa tarvittaessa töihin kutsuttaviin töihin.

Me Hammas Mehiläisessä keskitymme asiantuntijoidemme voimin suomalaisten suun terveyteen ja sen edistämiseen. Meitä jokaista yhdistää yksi ja sama ammatillinen intohimo, joten meillä voit varmasti tuntea olevasi omiesi joukossa. Tiimimme toimii hyvässä yhteishengessä kaikkia kunnioittaen. Meillä työn tekeminen saa olla innostavaa ja harvoin työpäivät ovat samanlaisia.

Ottaisitko siis uuden askeleen urallasi meillä Mehiläisessä, jossa pääset olemaan osana valtakunnallista suun terveydenhuollon ketjua. Tueksesi saat motivoituneen työyhteisön, laadukkaat järjestelmät ja työvälineet

Seinäjoen Hammas Mehiläisessä työskentelee perushammaslääkäreiden lisäksi erikoishammaslääkäreitä kirurgian, oikomisen ja protetiikan osalta. Työhön kuuluu lisäksi välinehuollon tekemistä.

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on tehtävään soveltuva hammashoitajan tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto suun terveydenhuoltoon suuntautunut tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta tehtävään.

Toivomme, että pystyt työskentelemään sujuvasti suomeksi. Olet kuin luotu tiimiimme, mikäli olet työskentelytavoiltasi itseohjautuva, aikaansaava ja sinulla on positiivinen asenne työn tekemiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiimiesihenkilö
Jenni Pyylampi
0469206698 (8-16)
jenni.pyylampi@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Seinjoki-Kauppakatu/Tarvittaessa-tihin-kutsuttava-hammashoitaja_R0026044-2/apply